Col.loqui sobre l’Objecció de consciència davant l’Educació per la Ciutadania

EL FÒRUM CATALÀ DE LA FAMÍLIA ORGANITZA UN ACTE PER A RECOLZAR LA CAMPANYA A FAVOR DE L’OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA DAVANT L’ASSIGNATURA EDUCACIÓN PARA LA CIUDADANÍA El proper DIMECRES, dia20 de juny a les 20 hores tindrà lloc a l’Auditori del FIATC, que es troba a l’Avda. Diagonal 648 de Barcelona un col·loqui sota el títol de L’objecció de consciència davant l’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA. L’acte ha estat organitzat per l’associació Professionals per l’È…

EL FÒRUM CATALÀ DE LA FAMÍLIA ORGANITZA UN ACTE PER A RECOLZAR LA CAMPANYA A FAVOR DE L’OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA DAVANT L’ASSIGNATURA EDUCACIÓN PARA LA CIUDADANÍA

El proper DIMECRES, dia20 de juny a les 20 hores tindrà lloc a l’Auditori del FIATC, que es troba a l’Avda. Diagonal 648 de Barcelona un col·loqui sota el títol de L’objecció de consciència davant l’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA.

L’acte ha estat organitzat per l’associació Professionals per l’Ètica de Catalunya i compta amb el suport del Fòrum Català de la Família així com del Grup d’Entitats Catalanes de la Família.

L’acte serà presidit pel Cardenal Ricard María Carles, Arzobisbe Emèrit

Serà presentat per Jorge Buxadé, President del Fòrum Català de la Família i participarà com a ponent Ramón Novella, educador, professor d’Universitat i President de l’associació Professionals per l’Ètica de Catalunya.

Per a més informació Ramón Novella. Tlf 678734820

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha