Recolzament al recurs contra els decrets d’Educació per a la Ciutadania de la Generalitat de Catalunya presentat per E-Cristians, Fundació Abat Oliba i Juristes Cristians.

Ja són de l’ordre de mil pares o mares que han signat davant notari per adherir-se al recurs presentat per E-Cristians, Fundació Abat Oliba i Juristes Cristians demanant la suspensió de l’aplicació dels decrets de la Generalitat en matèria d’Educació per a la Ciutadania. Un nou termini ha estat obert fins el 14 de desembre. El cost per persona és de 6 euros. El poder l’atorga cada persona, de manera que pot fer-ho individualment cada cònjuge, de forma que augmenti el número…

Ja són de l’ordre de mil pares o mares que han signat davant notari per adherir-se al recurs presentat per E-Cristians, Fundació Abat Oliba i Juristes Cristians demanant la suspensió de l’aplicació dels decrets de la Generalitat en matèria d’Educació per a la Ciutadania. Un nou termini ha estat obert fins el 14 de desembre.

El cost per persona és de 6 euros. El poder l’atorga cada persona, de manera que pot fer-ho individualment cada cònjuge, de forma que augmenti el número de persones que intervenen.

Els notaris i els horaris que han facilitat són els següents. Recomanem que truqueu prèviament per telèfon per a concretar l’hora.

El cost per persona és de 6 euros.El poder l’atorga a cada persona, de manera que pot fer-ho individualment cada cònjuge, i augmenta el número de persones que intervenen.

Els notaris i els horaris que han facilitat són els següents. Recordem que heu de trucar abans per telèfon per a concretar l’hora.

Barberà del Vallès.

D. José Bauza León

C/Virgen de Montserrat, 73, baixos

Telèfon: 93.7192135

Dimarts de 9 a 14

Dimecres de 9 a 2 i de 4,30 a 7

Sant Cugat del Vallès.

Dña. Concepció Alonso

AvenidaRius i Taulet, 49-51, 1r., 2n.

Telèfon: 93.674.87.00

De dilluns a divendres, de 9,30 a 13,30

en cas de preferir acudir per la tarda, convé trucar abans al telèfon indicat.

Barcelona.

D. Antonio Bosch Carrera

Telèfon: 93.487.18.08

De 9 a 13,30 i de 4 a 6,30

De dilluns a dijous

Passeig de Gràcia, 32, 1r.

D. Javier García Ruíz

Telèfon: 93.201.85.80

De 9 a 1,30 i de 4 a 6,30

De dilluns a dijous

Diagonal, 622, 1r.

Hospitalet de Llobregat.

D. Santiago Gotor

De 9 a 1,30 i de 4 a 6,30

De dilluns a dijous

c/ Pareto, 15, entresol

08902 L‘Hospitalet

E-Cristians i Juristes Cristians Associació Duran i Bas vol agrair a tots els grups i persones que estan promovent aquesta acció de recolzament al recurs que varem presenta perquè sens dubte augmenta la seva eficàcia jurídica.


Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha