E-Cristians presentarà denúncia a la Fiscalia contra el Dr. Barambio.

El passat 29 de febrer E-Cristians va formular un requeriment al Dr. Barambio perquè aclarís els continguts de la ponència que havia presentat al Congrés FIAPAC, celebrat a Roma el 2006, així com les diverses declaracions formulades als mitjans de comunicació del nostre país. En el requeriment se li donaven 14 dies per a què procedís a aclarir si tot aquell cos doctrinal que ell afirmava, el ratificava o no, i si guiava la pràctica de l’avortament en les clíniques de l’ACAI.

La raó fonamental del requeriment (que s’adjunta) era considerar que la interpretació del Dr. Barambio fa possible l’avortament lliure fins la setmana 26 i, fins i tot, en determinants casos, més enllà. N’hi hauria prou, segons el seu criteri, amb que fós un embaràs no desitjat i que li provoqués malestar psíquic a la dona per a justificar l’avortament. Això és contrari a la doctrina jurídico-penal i a la Jurisprudència espanyola. La interpretació del Dr. Barambio hauria establert un marc on s’autojustificaria l’avortament il·legal. El propi Dr. Barambio afirmava en la seva ponència com element demostratiu de la bondat de la seva interpretació que “nadie haya encontrado base jurídica para entablar una querella en contra”.

Donat el silenci del Sr. Barambio i considerant que la seva doctrina comporta la pràctica d’avortaments il·legals, E-Cristians ha decidit presentar la corresponent denúncia.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha