Campanya d’E-Cristians als autobusos de Barcelona, Madrid i València

L’Associació d’ateus de Catalunya llança una campanya basadaen inserir endos autobusos de Barcelona, el missatge següent: “Probablement Déu no existeix, deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida”. La seva idea és estendre-la a Madrid i altres ciutats del país. Donat el precedent d’utilitzar els transports públics com mitjà per a promoure l’ateisme, E-Cristians, vol realitzar una actuació semblant amb caràcter immediat. El nostre projecte va més enllà. Pretenem pe…

L’Associació d’ateus de Catalunya llança una campanya basadaen inserir endos autobusos de Barcelona, el missatge següent: “Probablement Déu no existeix, deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida”. La seva idea és estendre-la a Madrid i altres ciutats del país.

Donat el precedent d’utilitzar els transports públics com mitjà per a promoure l’ateisme, E-Cristians, vol realitzar una actuació semblant amb caràcter immediat.

El nostre projecte va més enllà. Pretenem periòdicament llançar missatges a través d’aquests mitjans publicitaris, duent així la paraula cristiana enmig de l’espai públic. Anem a començar amb autobusos a Barcelona, Madrid i València. Això solament serà possible si recaptem els diners necessaris.

Et demanem la teva col·laboració, participa d’una manera concreta i nova a fer present la paraula cristiana enmig del carrer. No desaprofitis l’oportunitat. Ajuda’ns.

Com en les altres ocasions us mantindrem informats de l’evolució del finançament de la campanya.

Podeu fer les vostres aportacions al compte corrent d’E-Cristians

BBVA 0182-0171-83-0201537577.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha