Protesta per la pel·lícula

Escriu a la Directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, i al President del Consell Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, ara mateix per a que no es projecti la pel·lícula “Camino”.

Pots enviar l’escrit a:

Mònica Terribas, Directora de Televisió de Catalunya: http://www.tv3.cat/ptv3/tv35430.jsp?seccio=formulari&level1=43513&level2=43525&domain=ATVCG&state=REBBO

Ramon Font, President del CAC: http://www.cac.cat/web/apartatscomuns/contactar/index.jsp?Mzg%3D&MQ%3D%3D

Carta:

Benvolgut senyor/Benvolguda senyora,

em resulta difícil d’entendre que en una televisió pública s’emeti una pel·lícula tan polèmica com “Camino”, que ataca le creences religioses d’un ampli sector de la població, al mateix temps que presenta com a públic un afer privat d’una família, negant tota veracitat al que la famílica explica, i faulant una realitat ideològica apropiada a les tesis anticatòliques de l’autor. Li demano que la pel·lícula “Camino” no sigui emesa ja que constitueix una vituperació pública d’una família, i un atac als catòlics. Si en lloc de tractar-se d’una comunitat catòlica la sotmesa al vituperi hagués estat una altra comunitat, la islàmica per exemple, TV3 no hauria programat la pel·lícula. Amb el fet addicional i exagerat que aquesta pel·lícula va ser emesa dimarts 9 de febrer, a les 22:15h. per La 1 de TVE.

Només la voluntat d’utilitzar com a propaganda explica la insistència de TV3 en tornar a passar la mateixa pel·lícula quatre dies després. Una televisió pública no pot ser una eina d’atac contra una part de la pròpia societat en matèria religiosa.

Atentament,

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha