Artur Mas nomena com a cap de llista per Girona a l’alcalde de Figueres que va ser objecte d’una protesta per part d’e-cristians

L’alcalde de Figueres va contractar l’any 2008 en Leo Bassi per a que dugués a terme una representació que consistia fonamentalment en una agressió en un sentit religiós de manera específica i ofensiva a l’Església catòlica. En el seu moment i malgrat les reiterades peticions formulades, l’alcalde Santi Vila, va mantenir la seva decisió de pagar amb diners de tots l’actuació d’en Leo Bassi. En Santi Vila és un destacat militant de l’homosexualisme polític favorable …

L’alcalde de Figueres va contractar l’any 2008 en Leo Bassi per a que dugués a terme una representació que consistia fonamentalment en una agressió en un sentit religiós de manera específica i ofensiva a l’Església catòlica. En el seu moment i malgrat les reiterades peticions formulades, l’alcalde Santi Vila, va mantenir la seva decisió de pagar amb diners de tots l’actuació d’en Leo Bassi.

En Santi Vila és un destacat militant de l’homosexualisme polític favorable a la llei que fa possible el matrimoni i l’adopció per part dels homosexuals i de l’actual llei de l’avortament. La seva presència com a Diputat al Parlament de Catalunya reforçarà encara més tot aquest tipus de posicions.

En Artur Mas, segons relata la premsa, “va defensar que CiU tracta l’homosexualitat ‘amb tota normalitat’. ‘Tanta, que avui estic acompanyat per un cap de llista gai, però en les nostres converses mai hem parlat de la seva orientació sexual. Ni s’ha plantejat”. El president de CiU també va recordar que el 1998 la federació nacionalista ja va posar en marxa la llei de parelles de fet”.

Us recomanem que llegiu la informació de Forum Libertas www.forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=16268

Aquesta és la carta que es va enviar als ciutadans de Figueres:

Barcelona, 21 d’abril de 2008.

Benvolgut/da senyor/a:

En primer lloc, el que procedeix és presentar-nos: som una associació cristiana i ens guia la voluntat de col·laborar junt amb altres concepcions i creences, en la construcció d’una societat més justa, lliure, responsable i compassiva, per la via positiva de la proposta.

Perquè aquesta construcció sigui possible, una condició necessària és el respecte mutu. Sense promoure una actitud respectuosa vers els altres, la nostra convivència es torna difícil, agressiva, ens fragmentem i enfrontem, en lloc d’unir esforços per resoldre les dificultats i necessitats que la vida ens presenta.

Dissortadament, a la ciutat de Figueres, i de la mà del seu govern municipal, s’ha produït un acte que atempta contra el respecte a les creences religioses. Malgrat les reiterades peticions en contra, l’alcalde ha contractat l’espectacle del Sr. Leo Bassi, sabent que era una agressió als catòlics. No és admissible que amb diners de tots, com són els de l’Ajuntament, es financin actuacions que difamin les creences d’una part dels ciutadans. El principi bàsic de posar-se en lloc de l’altre, de no voler pels altres allò que no vulguis per a tu, hauria de regular la política del govern municipal. Dissortadament no ha estat així, malgrat que la persona contractada, el Sr. Leo Bassi, és ben coneguda perquè la seva forma de guanyar-se la vida és exactament la que ha promogut l’alcalde de Figueres: agredir les religions, agredir els catòlics.

No es tracta de llibertat d’expressió, una empresa privada pot contractar l’espectacle i arriscar els seus diners. Es tracta de que això es fa amb diners públics, que és tota una altra qüestió.

L’Ajuntament, l’alcalde no s’hauria atrevit a contractar un espectacle com el d’en Leo Bassi, si el subjecte de l’agressió fos l’Islam, en lloc de l’Església Catòlica. És molt demanar el mateix tracte?

Li exposem aquest fet per demanar-li la seva reflexió sobre el què ha succeït i sobre si aquesta manera d’actuar per part de l’alcalde beneficia o perjudica als figuerencs.

Li agraeixo la seva atenció i li expresso el testimoni de la meva consideració,

Josep Miró i Ardèvol.

President d’E-cristians.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha