Ataquen la web d’en Duran i Lleida per defensar el dret dels metges psiquiatres a atendre a homosexuals

En el comentari setmanal al seu blog personal, en Duran i Lleida ha defensat el dret dels metges psiquiatres a tendre a aquelles persones que lliurement se’ls hi dirigeixen per la seva condició homosexual, per esmenar o pal·liar aquesta situació. Duran i Lleida és l’únic polític que ha tingut el valor de parlar clar sobre aquesta qüestió. La resta callen. Ara el seu blog personal ha estat objecte d’un atac organitzat per part dels grups i partits de l’homosexualisme pol

En el comentari setmanal al seu blog personal, en Duran i Lleida ha defensat el dret dels metges psiquiatres a tendre a aquelles persones que lliurement se’ls hi dirigeixen per la seva condició homosexual, per esmenar o pal·liar aquesta situació.

Duran i Lleida és l’únic polític que ha tingut el valor de parlar clar sobre aquesta qüestió. La resta callen.

Ara el seu blog personal ha estat objecte d’un atac organitzat per part dels grups i partits de l’homosexualisme polític.

És necessari felicitar a Duran i Lleida per la seva valenta posició en aquest cas concret. Si no adoptem aquesta aptitud sempre que un polític, sigui del color que sigui, defensa o promou drets, virtuts que són coincidents amb les nostres i el deixem només exposat a la crítica dels contraris, mai aconseguirem una posició potent en les institucions polítiques.

Et demanem que entris al seu blog per felicitar-lo: www.duranilleida.cat

És possible que no puguis entrar-hi en el primer intent, precisament en raó de l’atac, però insisteix. Al cap d’unes hores, a l’endemà, insisteix.

Fes també una altra acció, felicita’l directament al seu e-mail: duran-lleida@unio.cat

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha