Actua per evitar que treguin el nom de l’Institut Mare de Déu de la Mercè de Barcelona

Actua per evitar que treguin el nom de l’Institut Mare de Déu de la Mercè de Barcelona


Volen treure el nom de Mare de Déu de la Mercè per deixar-lo només en un precís i desculturalitzat “La Mercè”. Ho proposa el Consell Escolar del centre i en concret la Sra. Maria Cardona Carbasés, directora del centre.

Els arguments que donen són senzillament impresentables no ja des d’un punt de vista religiós, sinó intel·lectual. El canvi de nom ha de seguir un procés que passa inicialment per l’Ajuntament de Barcelona. De moment s’ha aconseguit que el Consell de Districte de Sants informi desfavorablement i cal celebrar aquest resultat, però com no és vinculant el procediment continua més amunt. Actua per impedir-ho:

Escriu a l’alcalde de Barcelona.

Proposta de carta:

Excel·lentíssim senyor,

El Consell Escolar de l’Institut Mare de Déu de la Mercè ha adoptat un acord amb unes raons absurdes per les que volen canviar el nom i deixar-lo reduït a “La Mercè”, que no té cap significació ni tradicional ni cultural. És senzillament un nom de pila com tants altres. El Consell de Districte de Sants ha informat desfavorablement, malgrat això el procediment continua. Li demanem que actuï per posar fi a aquesta arbitrària i desconsiderada iniciativa. Vostè és en definitiva el màxim responsable municipal.

Atentament,

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha