Escriu al regidor de Turisme de Blanes per mostrar-li el teu recolzament per negar-se a patrocinar una festa gai

Escriu al regidor de Turisme de Blanes L’homosexualisme polític, que no les persones de condició homosexual, ha construït un sistema basat en el xantatge, que parteix del supòsit que tota reivindicació seva, sigui quina sigui, ha de ser atesa, ja que en cas contrari la negativitat és titllada automàticament d’homófoba i la persona o la institució perseguida amb ferotgia per aquesta falsa acusació.

Ara mateix, la població de Blanes, una important ciutat on comença pel sud de la Costa Brava, és un exemple pràctic del narrat. Amb el suport del Partit Socialista i ERC, un grup de l’homosexualisme polític va plantejar la celebració d’una gran festa homosexual en aquesta població. Corrien a càrrec de l’Ajuntament les necessàries instal·lacions, sobretot, les carpes i un gran escenari. El regidor de Turisme, que pertany a una llista independent de Blanes i que en aquest sentit funciona al marge de les disciplines de partit, va tenir l’ocurrència d’oposar-s’hi. Els seus argument bàsics van ser dos.

Primer, l’Ajuntament, amb l’actual crisi econòmica, no estava per a sufragar festes. Els ciutadans, que tenen moltes necessitats, no podient entendre que es gatessin 12 o 15 mil euros a muntar carpes i escenaris, quan hi ha tantes demandes sense poder atendre.

Com a segona raó, en el desenvolupament de la seva responsabilitat en el consistori, la de turisme, va afirmar que fins ara l’estratègia central de Blanes era constituir-se en un centre d’atracció per al turisme familiar. I que la celebració de festes d’aquest tipus, amb excessiva estètica homosexual, era contradictòria amb aquest propòsit.

Cal posar un límit a aquest tipus de xantatge. Una cosa és la defensa dels drets de les persones a no ser discriminades per la seva condició sexual, i altra, aquesta instrumentació malsana que practiquen alguns grups de considerar que tots els seus capricis són necessitats que la resta de la comunitat ha de pagar i acceptar convertint una qüestió de gustos i estètica molt particular lligada a la barrila, en un dret universa.

Escriu al regidor de Turisme de Blanes, el Sr. Fernando Gómez, per demostrar-li el teu recolzament.

Escriu a l’alcalde de Blanes, el Sr. Josep Trias, demanant-li que recolzi al regidor de Turisme de Blanes.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha