La col•locació de la primera pedra de la nova església de la Parròquia Sant Antoni Maria Claret

La col•locació de la primera pedra de la nova església de la Parròquia Sant Antoni Maria ClaretEl diumenge 24 d’octubre, festa de sant Antoni Maria Claret, a les 13 h., es beneí i col·locà la primera pedra de la nova església de la Parròquia de sant Antoni Maria Claret a Sant Boi de Llobregat. El nou emplaçament està situat a la ronda Sant Ramon núm. 68.  L’acte, presidit pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés Soriano, comptà amb la presència de l’alcalde de la vila, senyor Jaume Bosch, el rector i altres personalitats civils i religioses.

La primera pedra és de la muntanya de Montserrat, com a símbol que ens recorda que els cristians del Bisbat de Sant Feliu tenen per patrona a la Mare de Déu de Montserrat. A ella hem demanat protecció per complir sempre la voluntat de Déu i fer la nova església. El rector de la Parròquia, Mn. Xavier Sobrevia, proposà com a objectiu inaugurar la nova església l’any 2012, coincidint amb el quarantè aniversari de la creació de la Parròquia. Aquesta missió necessita el suport del bisbe, l’alcalde, els feligresos i molts amics.

El 15 de setembre passat, després de més de quinze anys de gestions, s’aconseguí la titularitat del solar on s’ha col·locat la primera pedra. Un terreny que el Bisbat de Sant Feliu ha adquirit a canvi d’altres propietats.

Els espais actuals de la parròquia són molt insuficients pels serveis socials, culturals i religiosos que es fan i, també, pels que es voldrien oferir al barri. Moltes activitats solidàries, amb Càritas i d’altres institucions, ara no es poden ni plantejar per manca d’espai. Unes necessitats manifestades reiteradament per moltes persones del barri.

En l’acte, davant de quasi mil persones, s’agraí totes les col·laboracions i les pregàries que han permès arribar a la col·locació de la primera pedra. Alhora que es demanà ajut econòmic per posar-ne moltes més i edificar una església millor on celebrar la fe i anunciar a Jesucrist.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha