Declaració sobre la restricció pressupostària de la Generalitat en els ajuts a la família

Declaració sobre la restricció pressupostària de la Generalitat en els ajuts a la famíliaEntenem que el govern de la Generalitat de Catalunya es veu en la necessitat d’aplicar una política de reducció de la despesa per equilibrar els comptes i encarar millor el futur, però no podem acceptar la disminució tan acusada en els ajuts a les famílies.

1. La Generalitat ha anunciat la supressió de la universalitat de l’ajut i una reducció del 75% en els ajuts a la família. Aquesta retallada supera en una mesura molt extraordinària la disminució anunciada del 10% pel conjunt del pressupost de la Generalitat.
2. Tanmateix, també significa una disminució molt més gran que la que experimenta el Departament de Benestar Social i Família.
3. És una contradicció la supressió de l’impost de successions perquè era un compromís electoral, i al mateix temps oblidar el mateix tipus de compromís amb les famílies que figura en el programa electoral de Convergència i Unió.
4. Al actuar d’aquesta manera el govern de la Generalitat envia a la població el missatge de que les famílies amb fills no constitueixin una prioritat.

Reclamem que en la tramitació parlamentària s’esmeni el projecte en aquest punt i deixi situat el límit màxim de la disminució del conjunt de partides dedicades a la família en el 10%

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha