Preestrena de la película “Popieluszko, la libertad está entre nosostros”

Preestrena de la película “Popieluszko, la libertad está entre nosostros”Ajuda a l’Esglesia Necessitada i la Universitat Abat Oliba CEU us convida a veure la projecció de la preestrena de la pel·lícula “Popieluszko, la libertad está entre nosotros” de Rafal Wieczynski.

Basada en la figura del sacerdot polonès Jerzy Popieluszko, recientment beatificat, que va lluitar pels drets i llibertats de mils de ciutadans polonesos i que fou segrestat i assassinat per la policia secreta durant l’etapa comunista a Polònia. El llargmetratge narra la història, insertant imatges reals, dels aconteixements viscuts durant l’etapa comunista a Polònia. 

Més de 1.300.000 espectadores ja han vist la pel·lícula. El seu èxit es basa en la força de la història i en les grans emocions que desperta, explicades amb un llenguatge senzill.

Al funeral del Pare Popieluszko hi van assistir més de mig milió de persones i la seva història va donar la volta al món.

Dia de la preestrena: dijous, 19 de gener de 2012
Hora: 19:30h.
Lloc: Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU
Donatiu: 10€

És imprescindible reserva amb antelació al telèfon 93.237.37.63 o a fc@ain-es.org

Els donatius es destinaran al finançament de projectes pastorals de sacerdot diocesans i missioners a la Índia. Si no podeu venir, però voleu ajudar, es pot contribuir amb la Fila 0 ingressant el vostre donatiu al número de compte: 2100-2415-42-0200140293 indicant a la referència “Preestreno”.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha