Per posar en valor la realitat cristiana de Catalunya. Llegeix i col·labora!!!

Per posar en valor la realitat cristiana de Catalunya. Llegeix i col·labora!!!E-cristians en la seva vocació de portar la concepció cristiana a la vida pública, es caracteritza per impulsar iniciatives pràctiques. Realitats tangibles, que aportin resultats, que puguin canviar les coses: classe de religió a l’escola pública, formació de líders joves, modificar l’actual educació sexual que fa la Generalitat, abordar l’avortament des de tots els angles possibles; denúncia i judici al Dr. Morín, estudi demostrant el seu terrible cost, proposta de noves polítiques públiques. Aquesta és la única manera d’avançar. En ocasions el resultat és molt visible, en altres hi és però és més eficaç per a futures accions no vanagloriar-se’n.

Què volem assolir en aquest cas concret

Ara abordem una nova iniciativa de màxim interès perquè relliga dues qüestions essencials. La crisi econòmica, i la difusió de la gran significació religiosa que caracteritza Catalunya.

Ambdues qüestions es concreten en una mateixa iniciativa: un Programa de Turisme Religiós

En una primera fase cenyit a les comarques i ciutat de Barcelona. La raó d’aquest àmbit és perquè tenim l’oportunitat que sigui la Diputació de Barcelona qui pugui impulsar una acció tan beneficiosa per a tots, des del punt de vista econòmic, social, cultural i religiós.

El Projecte de Turisme Religiós consisteix en:

– Identificar tots els indrets, esglésies, monestirs, capelles o d’altra mena que tinguin interès en el pla religiós, cultural, arquitectònic, artístic i popular i que encaixi en el marc del que es pot considerar turisme religiós.
– Festivitats. Per tant dates, indrets, tipus de celebracions de caire religiós o cultural religiós que tinguin interès pel turisme.
– L’elaboració del Projecte.
– La difusió internacional a través de canals específics en matèria de turisme religiós.

Participa. Col·labora!!!

Necessitem la teva participació, la teva col·laboració
Podem fer molt de bé estimulant un turisme interessat pel fet religiós que constitueix un dels grans fluxos d’aquest tipus d’activitat al món. És un turisme respectuós i educat, de bon nivell de despesa, que ajuda amb la seva atenció a posar en valor dimensions religioses del país. Genera despesa, produeix llocs de treball.


Per assolir un bon resultat has de col·laborar
– Primera forma de col·laborar: Si ets de Barcelona, i especialment d’alguna comarca, fes-nos arribar la referència d’indrets o festivitats a secretaria@e-cristians.net. Pots fer una bona feina si a més parles amb els rectors, responsables del possible indret o de la festivitat, i els expliques que està fent e-cristians per posar-ho a l’abast d’institucions com la Diputació de Barcelona per a que puguin promoure-ho.
– Segona forma de col·laborar:
Si ja ets soci, fes servir l’avinentesa per presentar e-cristians i fer almenys un soci. Aquí tens la butlleta d’inscripció.
Si encara no ets soci, fes un pas endavant i fes-te soci d’e-cristians. La nostra capacitat depèn de que moltes persones ens recolzin amb la seva quota, amb la participació en aquelles iniciatives que els hi interessen. Butlleta d’inscripció o fes clik aquí.


Si vols més informació adreça’t a: 
secretaria@e-cristians.net

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha