El judici al Dr. Morín i als seus col•laboradors

El judici al Dr. Morín i als seus col•laboradorsPer la seva dimensió, durada (32 sessions al llarg de 3 mesos), número d’inculpats, anys de presó que es demanen i característiques concretes del cas fan que en realitat el judici contra el Dr. Morín sigui una causa general contra l’avortament.

 
Les dates del judici coincidiran en gran mesura amb les de la tramitació de la nova llei de l’avortament. I per tant, i segons com es desenvolupi, pot tenir una forta incidència sobre el nou text legislatiu.
 
El procés es produeix perquè al llarg d’un seguit d’anys e-cristians va seguir i persistir darrera del cas.
 
Ara ha arribat el moment de la veritat i tenim importants necessitats. Concretament hem de fer front al pagament dels serveis jurídics. Necessitem més de 27.000 euros per aquesta raó.
 
També hem de muntar un servei d’informació pels mitjans de comunicació que funcioni de setembre a novembre i això demana un mínim de 12.000 euros.
 

Si vols contribuir d’una manera eficaç a la lluita contra l’avortament, ajuda’ns per poder fer front a les despeses del judici. Pots fer la teva contribució al compte corrent del BBVA 0182-0171-83-0201537577


Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha