La campanya de benvinguda d’e-cristians arriba al seu punt culminant

Des del divendres 22 d’octubre, 10 autobusos de Barcelona de les línies 19, 26, 27, 43, 45, 50, 56, 63, 68 i 74, circulen amb els rètols de benvinguda d’e-cristians. Són línies de llarg recorregut que des de diversos eixos entravessen la ciutat de Barcelona i la seva àrea central assegurant la màxima difusió del missatge i la diversitat social dels qui els veuen.

També s’han enganxat un a un, i de manera curosa i amb l’acceptació de cada botiga, 1.500 cartells ben visibles i alhora més protegits que els del carrer. I a la via pública s’està procedint de manera continua a l’enganxada i reposició de 4.000 cartells oficials de l’arquebisbat d’acord amb el que ens va ser demanat.

Tenim ja a vostra disposició balconeres  amb la imatge oficial del Papa i la Sagrada Família. Podeu venir a recollir la vostra i a més repartir-ne entre els vostres familiars i amics. Contacta amb e-cristians: secretaria@e-cristians.net – 93.206.08.83 – 606.22.28.95.

Els mitjans de comunicació se n’han fet ampli ressò de la campanya d’e-cristians per la vinguda del Papa: a La Vanguardia, La Razón, El Mundo, TVE i 8TV. Crida l’atenció, en aquest sentit, que TV3 tant atenta a les minúscules iniciatives en contra a les que tanta atenció hi dedica, no hagi donat ni una sola informació sobre la campanya, de la primera fase i l’actual. Esperem veure com ofereix tota la informació sobre la vinguda del Papa abans de treure conclusions. Esperem que no es repeteixi el treball de falsejament i adoctrinament negatiu amb el que van desinformar de la visita del Papa a Anglaterra. Però TV3 és només una petita realitat que no altera en el nostre cas el molt bon resultat de la campanya i que mostra com amb recursos limitats però ben utilitzats podem obtenir una presència important en l’espai públic, corregint així un dèficit clar dels catòlics. La conclusió és obligada: la presència costa diners, i aquests depenen de la capacitat en mobilitzar-nos per trobar donacions petites i grans. 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha