Anunciem les convocatòries pels cursos de Lideratge Jove

Estem ja en els últims mesos del curs del Programa Universitari de Lideratge Jove d’enguany, que clourà amb un període intensiu l’ultima setmana de juny en regim de internat. Des de el setembre passat, 34 nois i noies hauran cursat el programa de primer curs. El resultat es molt bo i ha superat el que esperàvem el primer any, d’acord amb les seves opinions, les dels seus pares, i els professors. Tot plegat constata que hi ha una necessitat per a la gent jove de qualitat, i que el Programa de Lideratge Jove hi dona resposta

Informem que està oberta la inscripció pel nou curs 2012-13 del “Programa Universitari de Lideratge Jove”.

Curs de1er any adreçat a estudiants de primer i segon de batxillerat i primer any d’Universitat.

Curs de 2on Any per a estudiants de tercer i quart curs de Universitat, i per alumnes que han cursat el primer curs

El nostre objectiu és perfeccionar joves que tenen vocació de responsabilitat social. “Lideratge”, entès com a vocació de servei, Liderar en el seu entorn vocacional; ara els estudis, més endavant la seva activitat professional, en la societat, en l’empresa, en l’ensenyament, la comunicació, la cultura o la política. Allà on se sentin cridats.

El curs està pensat per ser perfectament compatible amb els estudis: dos dissabtes al matí i cinc dies de “Intensive Training Workshop” la última setmana de juny. En total són 100 hores anuals.

Les places estan limitades a 30 alumnes. Es demana que tinguin una qualificació escolar adequada, maduresa, i inquietuds, ganes de participar. Els candidats hauran de mantenir una entrevista personal abans de ser acceptats.

La matrícula, és només de 300€, a fi de que el seu cost no dissuadeixi a cap família.

Els interessats poden adreçar-se a: futurosalumnos@uao.es. També podeu trobar més informació a:http://www.uao.es/es/estudios/cursos-de-especializacion

També podeu sol•licitar més informació a la mateixa adreça, o concertar una presentació del programa a grups d’alumnes, pares i alumnes, o professors.

És una molt bona oportunitat per aquella gent jove que te ganes d’encarar bé el futur, i treballar per una vida reeixida.

Arxiu adjunt

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha