VIII Encuentro Fe Cristiana y Servicio al Mundo “Sólo el amor es digno de fe”

Aquestes trobades, que organitza la Fundació Maior, tracten d’aportar llum a la vida del cristià que està enmig del món amb una tasca, més visible o més amagada, de servei a la fe. Estan especialment dirigits als laics que exerceixen la seva missió a la frontera mòbil entre l’Església i el món, amb el convenciment que es pot viure inmero a les realitats i compromisos temporals de la vida quotidiana sense per ells estar més allunyats de Jesucrist, que és el veritable cor del Món.

Aquest any 2013, en l’Any de la Fe convocat pel Papa Benet XVI, Maior proposa un acostament a aquest petit i dens llibre de Hans Urs von Balthasar, publicat el 1963. En ell, el teòleg suís esbossa un mètode de teologia i dels pensament cristià radicat en l’amor.
El programa consta de tres ponències i una taula rodona, a més de la celebració de l’Eucaristia presidida per Mons. José Rico Pavès, bisbe auxiliar de Getafe. Tindrà lloc el dissabte 9 de març a Marqués de Urquijo 18, Madrid. Tota la informació peude trobar-se en el tríptic adjunt.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha