Propostes formatives del SAFOR UAB

Des del SAFORUABs’ha fet una opció clara per la formació dels universitaris.

En primer lloc, el Concurs Bíblic per a universitaris ja que a més d’un mitjà formatiu és una iniciativa conjunta amb la Federació de Cristians de Catalunya-Grup Avant de Terrassa, que complementa el Concurs Bíblic tan arrelat a les escoles. El tema va al voltant del voluntariat i la donació als altres:Amb les obres et mostraré la meva fe. Els premis van de 250 a 1000€.

El SAFOR UAB ha ampliat aquest any el tribunal per ampliar els punts de vista dels criteris de selecció: a més d’aquells que des del primer moment ho han recolzat,s’ha afegitun membre nou.Ells mateixos, el dimecres dia 20 a les 13.30 al SAFOR UAB donen pistes sobre els criteris de correcció.

S’ha fet difusió del cartell i les bases tant en català com en castellà ja que es pot presentar qualsevol universitari de l’Estat.

Per altra banda, des de fa tres anys, s’ofereix un curs de lliure elecció. Doncs bé aquest any s’ofereixen dos cursos. Un de lliure elecció (2 crèdits) i un ECTS (1 crèdit) sobreResponsabilitat, crisi i responsabilitat social.A més, d’un cicle deCinema solidari de tots els temps.

S’ha de sumar a aquestes iniciatives el que des d’aquest any anomenemEspai de cultura. En aquest segon semestre, el primer al voltant de la Simbologia cristiana, el dimecres de cendra. I el 25 de febrer i el 6 de maig, de 14 a 15h,a la sala R-113 de l’Edifici d’Estudiants de la UAB (despatx del SAFOR UAB).

També s’ha consolidat com a testimoni enmig del campus la setmana de recollida de roba, sempre l’anterior a Setmana Santa. I evidentment, el moment central de la setmana –la Missa– que ininterrompudament s’ha celebrat durant 22 anys, el dimecres a les 14.15h a sala R-111 de l’ETC.

Tota la informació del SAFOR UAB awww.uab.cat/safor.

Arxiu adjunt

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha