Josep Miró et convida a un acte públic al Col·legi d’Advocats de Barcelona, a les 19:30h.

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

No sé si vas tenir ocasió de llegir el diumenge 5 de maig a La Vanguardia l’article col·lectiu sobre l’economia del do que signàvem en Josep M. Carbonell, en Josep Maria Cullell, en Jordi López Camps, en Francesc Torralba i jo mateix. És el tercer que hem fet en un intent de mostrar com persones que procedim d’experiències i escoles d’espiritualitat diferents podem treballar plegats. És un intent de lluitar contra la diàspora interna, el fraccionament que tant mal ens fa i que tant limita la nostra capacitat d’evangelitzar. Res pitjor que la intolerància mútua per impedir que el missatge de l’església arribi amb bones condicions.

Ara volem fer un pas més i el proper dilluns 13 de maig a 2/4 de 8 de la tarda al Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Barcelona, farem una taula rodona els cinc que introduirà el director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana (tarjetó adjunt). És una bona ocasió per veure la mesura en que hem avançat i també el que ens falta per recórrer en aquesta voluntat d’ajudar a construir la unitat.

En aquest sentit és un acte rellevant i d’interès pel perfil de les persones i encara més pel gest que significa. És per això que em permeto convidar-te personalment per a que et facis present l’esmentat dia.

M’agradarà poder-te saludar personal.

Ben cordialment,

Josep Miró i Ardèvol

Arxiu adjunt

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha