Molt important: Projecte de llei de privilegis de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. Arguments 1

Entreu a l’espai "Escó 136" de la web del Parlament de Catalunyawww.parlament.cat/web/participacio/esco-136/debat?p_id=PLGTBi fes arribar la teva opinió sobre e projecte de llei de privilegis de les persones GLBT(gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals). Adjunt trobaràs una nota jurídica per a que coneguis millor el contingut d’aquest projecte de llei.

Com fer-ho:

1) Dóna’t d’alta com a "soci" del Parlament (introduint adreça electrònica, nom i cognoms, i altres dades generals).

2) Confirma l’e-mail que t’envien.

3) I ja pots fer la teva aportació:

– Selecciona "Participació" en el menú de dalt a la dreta.

– Selecciona l’opció "Escó 136".

– En el quadre "Debats actius" buscar "Proposició de llei dels drets de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals i per l’eradicació de l’homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia" (és la última).

La llei desplega una campanya d’enginyeria social, i de restricció de les llibertats de les persones donat que:

a. Pretén legislar "totes les àrees de la vida social" i també "l’àmbit privat" (art. 1) i en aquest context persegueix "remoure els estereotips que afecten negativament a la percepció social de les persones LGBT", (art. 2) per mitjà de l’acció dels poder públics. En un estat de dret els estereotips individuals són conseqüència de la subjectivitat i de la llibertat i en cap cas poden ser objecte d’una acció política i menys encara objecte de penalització.

b. Aquesta manipulació social inventa conceptes com "Discriminació indirecta" i "Victimització secundària" (art. 4) i sanciona actuacions tan subjectives com "el criteri, interpretació o pràctica pretesament neutres" i "la conseqüència indirecta dels dèficits de les intervencions dutes a terme", i "les actuacions desencertades" que les persones GLBT considerin perjudicials per a ells. Ho poden sancionar tot amb un govern propi dins de la Generalitat que la llei també crea.

Arxiu adjunt

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha