Carta Setmanal de Josep Miró. Tres línies de treball en les quals participar: perspectiva de gènere, concòrdia i escola

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Ja està en funcionament l’espai a internet dedicat a proporcionar recursos intel·lectuals per al debat crític en relació a la perspectiva de gènere http://forumlibertas.com/infogender/. Aquest és un dels més greus problemes que té plantejada la societat occidental i d’una manera molt acusada la catalana i espanyola perquè s’ha convertit en la ideologia oficial, com es constata en la legislació duta a terme, que realitza una doble funció: prescriu comportaments i recompensa o castiga conductes des del judici gender i, alhora imparteix ideologia, doctrina. El problema es multiplica perquè es tracta d’una concepció de vocació totalitària que amplia constantment la destrucció de l’antropologia humana tal i com l’entenem. Ara estem en la fase de criticar el que anomenen binarisme, és a dir el que la condició humana estigui formada per caràcters biològics masculins i femenins. Acostuma’t a entrar de manera habitual a l’espai per accedir als seus continguts renovats i així millorar els teus punts de vista i esdevenir més i més actiu en aquest àmbit.

Farem el dia 13 de desembre, a les 19:15h. a la nostra seu (c/ Dr. Francesc Darder, 16, bxs.) la segona reunió sobre la línia de treball “Fraternitat de la concòrdia”. En aquesta trobada reflexionarem primer sobre els textos sorgits des de l’anterior reunió i tot seguit dialogarem sobre les iniciatives que podem emprendre. N’hi ha diverses de previstes i convé conèixer els vostres punts de vista, així com aquelles aportacions que vulgueu fer.

Com ja us apuntava, hem de tractar sobre la situació de la classe de religió a l’escola pública i reflexionar sobre el que convindria fer i el que nosaltres podríem fer. En el mateix sentit, també cal abordar les perspectives de l’escola concertada, i de l’escola diferenciada. Si les enquestes sobre el resultat electoral no varien, molt possiblement el seu futur es vegi afectat per dificultats creixents. És evident que no ens correspon a nosaltres la iniciativa en aquest terreny, sinó als subjectes orgànics que les representen, però sí és bo que des de la perspectiva del bé comú que incorpora el dret dels pares a escollir l’educació dels fills, determinem una posició i les possibles accions.

Passades les eleccions, duríem a terme una trobada per reflexionar i determinar quins són els tipus d’activitats a emprendre.

Rep una cordial salutació,

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha