Fes arribar la teva veu als diputats catalans sobre la llei “d’igualtat entre dones i homes”

En relació a la nova llei que està tramitant el Parlament de Catalunya sobre la “Igualtat efectiva entre dones i homes”, des d’e-Cristians creiem que, tal i com està plantejada:

1-.Promou la ideologia de gènere.

2-.No soluciona ni els problemes de discriminació que pateixen avui en dia les dones ni dóna una resposta real a l’exclusió social que viuen diferents col·lectius de la nostra societat.

Per això, des d’e-Cristians proposem tot un conjunt de reformes que sí que responen a les necessitats reals del món en el que vivim.

Amb l’objectiu que es portin a terme, i d’acord amb les premisses que ha aprovat la Comissió Executiva d’e-Cristians, hem preparat un e-mail per a que sigui enviat de forma personal als líders i portaveus dels partits.

Les passes requerides són les següents:

1.- Obrir un correu  nou.

2.- Enganxar el text següent (copiar i enganxar, modificant i afegint allò que cadascú consideri necessari):

Benvolgut diputat/a,

Em comunico amb vostè per manifestar-li la meva oposició a la Llei sobre Igualtat Efectiva entre Dones i Homes que està en tràmit d’aprovació perquè:

1-.Aquesta llei que proposa el Parlament de Catalunya en pro de la no discriminació no respon a les necessitats autèntiques de protecció real de grups en perill d’exclusió social.

2-.Únicament estableix nous privilegis que accentuen aquesta desigualtat.

3-.Cal lluitar per la igualtat d’oportunitats i no per l’igualitarisme: és absurd establir quotes d’homes i dones al 50% a tots els nivells doncs els gustos d’ambdós no són els mateixos. Actualment en els estudis com en les enginyeries, la majoria és masculina, però en carreres com les de dret o periodisme, és femenina. Per què obligar a que en ambdós casos la quota sigui del 50% d’homes i dones? El lògic és que tant dones com homes tinguin  igualtat d’oportunitats per accedir al lloc que vulguin, respetant la llibertat individual.

4-.Promou la ideologia de gènere, segons la qual el sexe masculí i femení són construccions culturals. Quelcom molt lluny de la realitat objectiva.

Li proposo, per tant:

1-. Que la llei inclogui la principal discriminació que actualment pateixen les dones per raó de l’embaràs i la maternitat. Ja sigui en el món laboral, social o familiar.

2-.Incloure a la llei un altre dels gran problemes que pateix aquest col·lectiu i que pràcticament no té cabuda a la proposta: la prostitució, el proxenetisme, el tràfic de dones, així com l’explotació sexual. Un criteri d’igualtat i no discriminació significació, per exemple, limitar o prohibir la prostitució en els termes equivalents al que ha fet Suècia.

3-. No estableix quotes, doncs als càrrecs de responsabilitat hi ha d’accedir els millors, tinguin el sexe que tinguin. Donar per fet que les dones necessiten d’aquestes quotes per accedir a aquests camp sí que és sexista: mostra una desconfiança en la capacitat més que demostrada que tenen les dones d’accedir a aquests càrrecs i de desenvolupar-los amb igual o major efectivitat i professionalitat que els homes.

4-. Una normativa que lluiti per la igualtat d’oportunitats i no per un igualitarisme que és en essència discriminador, ja que no té en compte ni les diferents característiques ni els diversos gustos que puguin tenir homes, dones o cada individu en concret. Unes preferències que han de ser respectades conforme al dret a la llibertat individual y que no poden ser preestablertes per l’Estat ni jutjades com a pitjors o menys vàlides depenent del sexe de la persona que les exerceixi.

Esperant que consideri els arguments exposats, el saluda.

 

3.- En el camp de còpia oculta (CCO) copiar i enganxar les adreces dels destinataris que us adjuntem:

artur.mas@parlament.cat, oriol.junqueras@parlament.cat, miquel.iceta@parlament.cat, alicia.sachez-camacho@parlament.cat, joan.herrera@parlament.cat, albert.rivera@parlament.cat, jordi.turull@parlament.cat, marta.rovira@parlament.cat, maurici.lucena@parlament.cat, josepenric.millo@parlament.cat, dolors.camats@parlament.cat, carina.mejias@parlament.cat, david.fernandez@parlament.cat, respadaler@unio.cat, duran-lleida@unio.cat, a.mas.ga@cdc.cat, n.munte.fe@cdc.cat

4.- Enviar el correu.

 

Finalment, i amb l’objectiu que aquesta campanya arribi al màxim de persones i que realment la llei es modifiqui, os exhortem a tots a que la envieu i la difongueu per les xarxes social, a través d’e-mail o mitjançant el canal que cregueu més convenient, a totes aquelles persones a qui pogués interessar.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha