Escriu al President del govern demanant el cessament de la Ministra Aído

Aquests són els arguments:

  1. Tota la biologia moderna es fonamenta en el fet que els éssers vius pertanyen a una espècie determinada. Tota la taxonomia es basa en aquest fet. L’evolucionisme ha deixat ben assentat el principi d’especiació, sense el qual tot el pensament científic elaborat des de Darwin estaria mancat de sentit.
  2. La ciència actual a través del descobriment de l’ADN i les tasques d’investigació desenvolupades, ha deixat assentada la identificació de cada espècie a través de la seva empremta genètica, de manera que pot deduir-se l’espècie a la que pertany un ésser viu, i per tant les seves característiques generals, a través d’una petita resta biològica.
  3. Precisament les recents condemnes per la deficient identificació i classificació de les restes humanes de l’accident de l’avió Yak-42, constitueixen un exemple més d’aquesta evidència: tot ésser viu pot ser identificat pel seu ADN.
  4. Al marge de qualsevol consideració de filosofia i de creences, l’evidència científica inqüestionable és la següent: el fetus, i abans l’embrió engendrat per una dona, és un ésser viu que pertany a l’espècie humana. Contràriament es donaria l’absurd que l’espècie humana engendraria éssers vius inicialment indeterminats pel que fa a la seva espècie. Si es practica una anàlisi d’ADN sobre el fetus, aquest serà l’únic resultat possible. Més encara, si es repeteix l’anàlisi passats 50, 80 anys després de la seva mort, el resultat serà idèntic. Científicament el fetus és un ésser viu humà, més exactament pertany al domini Eukarya, Regne Animal, Phylum Cordata, Subphylum Vertebrat, Classe Mamífers, Ordre primats, Gènere Homo, Espècie Sapiens.
  5. En aquest sentit en res es diferencia un fetus de la Ministra Aído, a ambdós se’ls suposa que pertanyen a l’espècie Sapiens.
  6. Volem subratllar tanmateix que en l’àmbit jurisprudencial, el vot reservat del membre del Tribunal Constitucional, Tomás y Valiente, en la sentència 53/1 d’11 d’Abril sobre la despenalització de l’avortament, i que constitueix la base jurídica sobre la qual pretén justificar-se la llei de terminis afirma que el nonat és “vida humana”.
  7. Una altra cosa és el grau de protecció que l’Estat decideixi assignar a aquesta vida humana que presenta unes característiques, que per altra banda no són específiques del fetus (estar en formació, i ser temporalment), però que és un ésser viu humà resulta inqüestionable.
  8. Les declaracions de la Ministra Bibiana Aído afirmant que es tracta d’un ésser viu no humà, que no és un ésser humà, o bé expressen una manca tan extrema de coneixements que la fan incompatible amb l’exercici de la seva alta responsabilitat, o bé és posseïdora d’una ideologia reprovable per perillosa, per les repercussions socials que té aquesta forma de pensar. Precisament Europa, ja va experimentar desgraciadament els mals que van ocasionar aquells que van distingir diferents qualificacions per a la vida humana.
  9. Per tot el que s’exposa, Sr. President del Govern, li demanem per raons evidents de dignitat de qui té una representació i responsabilitat destacada del país, el cessament immediat de la Sra. Bibiana Aído.

Podeu enviar els vostres escrits a : http://www.la-moncloa.es/Presidente/EscribiralPresidente/formularioEscribirPresidente.htm

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha