E-Cristians i l’avantprojecte de llei sobre l’avortament

1. El text legal elimina tots els drets atorgats al nonat per la legislació espanyola i la sentencia del Tribunal Constitucional de 1985. No té en compte que existeix vida humana des del moment de la concepció segons el TC, i que el fetus es troba diferenciat i protegit per les nostres normes jurídiques. La llei és frontalment anticonstitucional. 2. Per al període de les 14 a les 22 setmanes es manté el sistema d’indicacions que ha donat lloc al monumental frau de …

1. El text legal elimina tots els drets atorgats al nonat per la legislació espanyola i la sentencia del Tribunal Constitucional de 1985. No té en compte que existeix vida humana des del moment de la concepció segons el TC, i que el fetus es troba diferenciat i protegit per les nostres normes jurídiques. La llei és frontalment anticonstitucional.

2. Per al període de les 14 a les 22 setmanes es manté el sistema d’indicacions que ha donat lloc al monumental frau de llei que es desenvolupa a les clíniques privades i del que el cas Morín n’és un exemple.

3. La definició de salut que pretén utilitzar-se constitueix un escàndol, donat que es defineix com l’”estat de benestar físic, mental i social”. Amb aquesta definició l’avortament es converteix en “barra lliure”, perquè ¿quina dona durant l’embaràs no veu alterada alguna d’aquestes indicacions encara que sigui provisionalment? ¿Qui, home o dona, pot afirmar que durant 22 setmanes ininterrompudes no veu alterat una vegada el seu “benestar físic, mental i social”?

4. Tanmateix és escandalós que es despenalitzi totalment l’avortament, inclús quan s’ha comés en un immadur. Fins i tot les legislacions més permissives, com el cas d’Holanda, contemplen l’acusació d’infanticidi quan s’impedeix el naixement d’un immadur de més de 24 setmanes.

5. És una llei brutalment eugenèsica perquè permet matar sense cap límit del nombre de mesos d’embaràs, a no nascuts amb importants malformacions. Constitueix una greu discriminació que vulnera el dret dels discapacitats que amb aquesta llei es converteixen en criatures infrahumanes mancats de tota protecció.

6. És una norma pensada per afavorir el negoci de les clíniques dedicades als avortaments. Les dota de total impunitat i els hi paga el 100% del cost de la intervenció. D’aquesta manera l’avortament serà l’única pràctica sanitària que tindrà el privilegi de poder-se realitzar a cost “zero” per a l’usuari en clíniques privades. Malalties greus i de caràcter urgent no gaudeixen d’aquesta especial consideració.

7. És una incongruència que a les adolescents de 16 anys que no se’ls permet decidir amb el vot l’alcalde de la seva població, sí puguin fer-ho per determinar el final de la vida humana. S’obliga als pares a assumir les conseqüències del mateix, el trauma postpart, sense haver pogut participar de manera definitiva en la decisió.

8. És contrari als drets constitucionals prohibir per llei la presència de metges crítics amb l’avortament en les comissions avaluadores. Cap tècnic ha de ser valorat per les seves opinions personals i sí pel seu currículum professional. Hi haurà així dues categories de metges: els addictes a l’avortament i els censurats per les seves opinions. És una aberració que només té comparació amb les legislacions nazis, feixistes i comunistes.

9. La nova llei tindrà un cost important per a la Sanitat Pública com a mínim en el primer any de 40.000.000 d’euros (6.655.440.000 ptes.), xifra que anirà en augment. Al mateix temps la dona embarassada seguirà sense tenir cap mena d’ajut de l’Estat.

10. La nova llei augmentarà el nombre d’avortaments, motivarà encara més el màrqueting de les clíniques avortistes i accentuarà el dany a la natalitat. Molt aviat els avortaments representaran 1 de cada 4 naixements, alhora que el Govern afirma per boca del Ministre de Treball que és necessari augmentar la natalitat per poder pagar les pensions en el futur.

Per aquestes raons e-cristians rebutja la llei i fa una crida a totes les persones, amb independència de la seva ideologia, per a que s’oposin fermament a la mateixa pel dany que generarà als no nascuts, a les dones i a la pròpia societat.

E-Cristians.

Per a més informació:

www.forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=13781

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha