Comunicat: La Generalitat de Catalunya i l’homosexualisme polític. Recolzament a Josep Antoni Duran i Lleida

Afirmem que els governs de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona fomenten l’homosexualitat amb recolzament econòmic i polític: han convertit una qüestió individual en una opció política. Aquesta política discrimina per raons de condició sexual, a la gran majoria de les persones. Existeix també una discriminació religiosa contra valors cristians, com ho posa de relleu l’actuació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) al censurar la campanya d’e-cr…

  1. Afirmem que els governs de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona fomenten l’homosexualitat amb recolzament econòmic i polític: han convertit una qüestió individual en una opció política.
  2. Aquesta política discrimina per raons de condició sexual, a la gran majoria de les persones. Existeix també una discriminació religiosa contra valors cristians, com ho posa de relleu l’actuació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) al censurar la campanya d’e-cristians “Mucho en Común”. I alhora practicar l’exaltació publicitària en els mateixos autobusos de la festa homosexual “Pride Barcelona. L’orgull LGTB del Mediterrani”.
  3. El PSOE-PSC, ICV, IU i ERC han convertit l’homosexualisme polític en la seva política de govern. La seva acció vol transformar al servei de l’homosexualisme polític les institucions socials; el matrimoni, la maternitat, paternitat, l’escola, el treball i l’empresa, les administracions públiques, i la fiscalia. Aquesta política pretén justificar-se com a progressista i emmascarar la seva incapacitat per dur a terme les transformacions al servei de la justícia social.

En aquest context només un polític ha tingut l’honestedat i el valor moral de parlar clar denunciant tanta arbitrarietat, injustícia i discriminació. És en Josep Antoni Duran i Lleida.

Manifestem el nostre recolzament a Duran i Lleida, perquè compartim les seves afirmacions:

  1. Que els metges psiquiatres tenen tot el dret del món a atendre aquelles persones homosexuals que volen pal·liar o revertir la seva situació, deure i dret que la Sra. Geli, Consellera de Salut, pretén conculcar.
  2. Que és una irracionalitat extrema postular que només és possible canviar de l’heterosexualitat a l’homosexualitat, mentre que el pas invers no és possible, perquè això significa defensar un absurd biològic: el de que la condició estable de l’espècie humana és l’homosexual, mentre que l’heterosexual no ho és. Si aquesta fos una raó evolutiva els humans ja fa milers d’anys que hauríem desaparegut.
  3. Compartim amb ell la crítica a la Consellera de Salut, Sra. Marina Geli, que posa a la picota pública i vol represaliar a metges que actuen correctament per raons polítiques, la imposició de l’homosexualisme polític, mentre ha estat en tantes ocasions còmplice per omissió de pràctiques continuades d’avortaments il·legals massius a Catalunya, i de manera espectacular amb el cas Morín.

Exigim:

  1. A la Generalitat de Catalunya que deixi de ser membre i de recolzar econòmicament l’associació internacional de gais i lesbianes, l’ILGA. És una anomalia que no comparteix cap govern del món. El tripartit no té cap dret a alinear Catalunya amb una facció política.
  2. Que no torni a enlairar més la bandera homosexual al cantó de la bandera catalana en els edificis públics perquè és una equiparació absolutament impròpia. Un grup, una facció no pot posar-se al mateix nivell que el símbol de tot un país.
  3. Que cessin els privilegis econòmics que s’atorga a les organitzacions del complex LGTB per diverses vies, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.
  4. Donar comptes públics del total d’ajudes que per tots conceptes ha donat a les organitzacions de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals els anys 2007, 2008 i 2009.
  5. Donar comptes públics de les subvencions atorgades a la festa gai, lèsbica, bisexual i transsexual “Pride Barcelona. L’orgull LGTB del Mediterrani” de juny d’enguany.
  6. La supressió del fiscal especial per delictes homosexuals, per falta de feina, i perquè les fiscalies especials recorden la justícia franquista.
  7. Que es posi fi a la seva penetració a l’escola.

És un escàndol que quan es regategen els ajuts a la dependència, i es retalla la despesa social, es doni un tracte de privilegi al finançament de festes de l’homosexualisme polític.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha