Escriu al President de la Generalitat demanant el cessament de la Consellera de Salut, Marina Geli

Alerta demanant cessament Marina Geli


Difon al màxim aquest missatge!!!
 
 
 
 
Model de carta:
 
Molt Honorable Senyor,
 
La responsabilitat que acredita al titular del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya és la de vetllar per la salut pública dels ciutadans i el bon funcionament del sistema sanitari. No ocupa el seu lloc per servir a la seva particular visió de la moral i de l’educació dels fills, ni per imposar la seva ideologia.
 
La seva actuació amb la pàgina web Sexe Joves, que constitueix una acció socialment i educativa molt negativa i que pretén promoure el relativisme moral més absolut entre els joves, atempta greument contra l’esforç, deure i dret dels pares a educar moralment als nostres fills i s’arroga un paper que no li correspon.
 
També ho fa quan es dedica a posar en la picota mediàtica i a perseguir els metges psiquiatres que atenen les persones de tendència homosexual que acudeixen a ells en la cerca d’ajut professional.
 
Al mateix temps, la sanitat pública cada dia està més degradada, les urgències dels grans hospitals com el de Bellvitge o la Vall d’Hebró semblen instal·lacions de guerra, les llistes d’espera s’allarguen dolorosament, els metges i personal d’infermeria cada dia està més desmotivat per la incapacitat de la Consellera.
 
La Sra. Geli no pot exercir la responsabilitat de la sanitat catalana pels seus prejudicis ideològics. Per aquest motiu li demano la seva dimissió. La proximitat de les eleccions encara ho fa més necessari donat que ella, de continuar, serà objecte específic del nostre rebuig. Volem una sanitat pública professional i independent.
 
Atentament,

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha