Declaració d’e-cristians davant l’entrada en vigor de la nova lley de l’avortament

Declaració entrada en vigor llei avortament

e-cristians demana al Tribunal Constitucional que estableixi la suspensió en l’aplicació de la llei fins que sigui resolta la seva constitucionalitat, donat que el dany que pot ocasionar, la pèrdua de vides humanes dels no nascuts, serà irreparable. Si en el seu moment el TC considera inconstitucional la llei, el desastre no tindrà possibilitats de reparació. D’altra banda la suspensió de la llei no significa cap perjudici ni tant sols pels defensors de l’avortament perquè està abastament demostrat que a Espanya avorta qui vol i quan vol i que mai el cost ha estat una limitació.
 
Afirmem tanmateix que a la llum dels nous coneixements científics de que avui es disposen en neonatologia i que determinaren l’existència d’una estat de consciència, de capacitat d’interrelació i de capacitat de sentir el dolor per part del fetus qüestiona tots els implícits relacionats amb la concepció fins ara vigent de l’avortament. No es tracta d’un amuntegament de cèl·lules sinó d’un ser viu que pertany a l’espècie humana, que té consciència de la seva identitat, que manté una relació amb la mare i és capaç de sentir el dolor i el maltractament. Cal que el legislador assoleixi consciència d’aquesta realitat científica i revisi la legislació per a que tal com està plantejat l’avortament és un acte inhumà per les característiques naturals de la víctima que en rep les conseqüències.
 
Finalment, afirmem que la llei entra en vigor sense que existeixi una regulació mínima suficient que permeti garantir-ne una bona aplicació. Tot continua pràcticament com abans, és a dir, la nova llei en realitat només servirà de cobertura a la pràctica de l’avortament en qualsevol fase de gestació que les clíniques privades venen duent a terme. Per tant exigim que la llei no entri en vigor fins que no estigui plenament desenvolupada tota la normativa que la seva aplicació comporta.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha