Conferència a Girona del Sr. Josep Miró i Ardèvol, President d’E-cristians, i membre del Pontifici Consell de Laics

Us convidem a la conferència del proper dijous 3 de maig a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Bisbe Cartañá (darrera l’Església de Sant Josep de Girona): “E-cristians: una dècada de presencia cristiana a la vida pública. Què fem i farem el 2012”.

E-cristians és una associació que porta de més deu anys treballant per a fer presents a la vida pública catalana els valors i principis de l’ humanisme cristià.

Ha estat un dècada en la que hem realitzat accions i hem defensat públicament la posició cristiana basada en la doctrina moral i social de l’Església, i s’ha donat resposta, entre d’altres, a qüestions com:

– La progressiva ruptura amb la tradició cultural i religiosa de Catalunya que es manifesta en els mitjans de comunicació, la majoria dels partits polítics, i la línea de pensament dominant en molts àmbits de la nostra vida social.

– La llei que ha ampliat l’avortament fins a convertir-lo en un dret de la dona que deixa indefens els fetus o les pràctiques dels poders públics que plantegen l’avortament com la única solució davant els embarassos no desitjats. E-cristians ha exercitat les accions legals que han permès processar el Dr. Morín per la pràctica de l’avortament a les seves clíniques amb fetus en avançat estat de gestació.

– La llei que ignora els dret dels infants adoptats a tenir un pare i una mare.

– L’atur i la pobresa creixents a la nostra societat.

I s’han realitzar, entre d’altres, actuacions com:

– Programa de Formació de Lideratge Jove per a 1r. i 2n. en el qual hi participen estudiants gironins.

– Promoure la classe de religió a l’escola pública.

– Conveni pel programa de difusió internacional del turisme religiós fet amb la Diputació de Barcelona, que es pot ampliar a les altres diputacions catalanes.

Podem fer més coses des de Girona. Si veniu a la conferència us ho expliquem.

DELEGACIÓ D’ E-CRISTIANS A GIRONA.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha