4a. Vídeo Trobada d’e-Cristians: “L’apassionant exemple de la República Dominicana”

La República Dominicana, un país d’onze milions d’habitants, té la característica que la seva Constitució impedeix l’avortament perquè protegeix la vida des del seu mateix inici.  És una mostra que hi ha altres escenaris diferents els quals donem per normalitzats, però que no són divulgats perquè l’hegemonia en la comunicació està en mans dels qui preconitzen camins contraris. El cas de la República Dominicana mereix ser més ben conegut.

I és per això que et convidem a la 4a. Vídeo Trobada d’e-Cristians del dia 23 de juliol a les 19h. sobre L’apassionant exemple de la República Dominicana.

Hi participaran:

  • Jovanny Kranwinkel, periodista i director d’una de les agències de comunicació catòlica (Agencia de Prensa Palabra Multimedia)
  • Pelegrín Castillo, quatre vegades diputat, va ser candidat a la presidència i exministre d’Energia i Mines i és assessor de la Conferència Episcopal i membre del Grupo Tomás Moro per l’acció dels cristians en la política.
  • Mons. Ramón de la Rosa y Carpio, bisbe i president del Grupo Tomás Moro i de l’Agencia de Prensa Palabra Multimedia.

Amb aquestes persones, que ens explicaran la situació i les perspectives, podrem mantenir tot seguit un ampli diàleg. Anoteu-vos aquesta cita a la vostra agenda i participeu en aquesta fantàstica ocasió d’obrir una finestra al món i a altres i positives realitats catòliques. També pots descarregar-te la invitació.

El link per connectar-vos a la trobada és:

https://us02web.zoom.us/j/6304386212?pwd=QUtSaDd4RTUzOUNrTzg4am9XbFdYZz09

ID reunió: 630 438 6212 – Contrasenya: 592345

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.