Ajudar a morir, ajudar a viure: l’eutanàsia en veu d’experts

La Càtedra WeCare organitza el seminari “Ajudar a morir, ajudar a viure: l’eutanàsia en veu d’experts” que es realitzarà en format virtual i gratuït el dimecres 24 de febrer, a les 18h.

De la mà d’experts d’àmbit internacional, la trobada té com a objectiu principal reflexionar sobre l’etapa final de la vida, així com informar i aclarir conceptes presents en el debat actual sobre la tramitació de la llei de l’Eutanàsia.

Per a això, comptaran amb la participació d’experts en el tractament de el càncer, les cures pal·liatives i la bioètica:

  • Eduardo Bruera, Cap de Cures Pal·liatives MD Anderson Cancer Center (Houston) i Professor i FT McGraw Chair en el tractament de el càncer a la Universitat de Texas (EUA)
  • Rogelio Altisent, Vicepresident de el Comitè de Bioètica d’Espanya
  • Jaume Boceta, metge de Cures Pal·liatives i Vocal de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de l’Dolor
  • Christian Villavicencio, Director Mèdic de Caredoctors
  • Natalia d’Iriarte, Directora Mèdica de la clínica cuidis UIC Barcelona
  • Cristina Monforte, directora de la Càtedra WeCare

Són múltiples les fonts d’informació presents en la societat en què vivim i, en aquest context, és fonamental comptar amb informació rigorosa i veraç que ens ajudi a formar la nostra opinió personal. Us convidem a participar en la trobada per conèixer de primera mà l’opinió dels experts!

Per a més informació aquí.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.