Apunta’t a la reunió del Grup de Treball de ForumLibertas per col·laborar a Xarxes Socials

L’Assemblea Cultural Cristiana ja està donant fruits concrets i positius: el pròxim dimarts, 1 de març, a les 19.30h. les persones que ho desitgin estan convocades a la primera reunió online del Grup de Treball per col·laborar en Xarxes Socials de l’alternativa cultural cristiana.

«Ha arribat el moment de posar en marxa altres grups de treball sorgits de les dues Assemblees celebrades fins ara», afirmen els organitzadors, el grup de treball en qüestió és el de Xarxes Socials, que pretén dinamitzar l’acció cultural cristiana per construir l’alternativa necessària a la cultura de descartar i el radical procés de secularització en què estan immerses les societats occidentals.

El responsable de Coordinació del Grup, Daniel Fernández, explicarà com les persones interessades a participar en aquest necessari projecte poden col·laborar a que les publicacions arribin més lluny dedicant tan sols 5 minuts al dia. Es reservaran els 10 minuts finals de la sessió per si alguns dels interessats volen compartir amb el grup experiències positives en les quals, en l’àmbit de la difusió de continguts a les xarxes socials, s’hagi pogut participar en altres iniciatives.

La proposta, segons els seus organitzadors, «és un petit compromís diari que pot suposar una gran aportació, en termes de repercussió i visibilitat, al projecte de ForumLibertas i l’Assemblea Cultural Cristiana». Per això, cal tenir comptes, almenys, a Facebook, Twitter i/o Whatsapp (agrairien que, a l’hora de confirmar l’assistència, indiquin quines d’aquestes aplicacions usen amb perfils personals).

L’assistència a la reunió és nominal, i les persones que vulguin confirmar la vostra assistència han d’escriure al següent correu electrònic indicant el vostre nom i el vostre interès a assistir per rebre l’enllaç de la reunió, que serà per videoconferència a través de l’aplicació Zoom: montsescola @forumlibertas.com

ForumLibertas treballa per ajudar els seus lectors a construir una visió crítica dels temps actuals en clau cristiana, ara ofereix la possibilitat de passar a l’acció i que els seus lectors participin de la construcció de l’alternativa cultural cristiana.

El repte comença dimarts que ve, 1 de març, a les 19.30h. Suma’t a l’impuls necessari.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.