Cal saber donar resposta eficaç de les nostres raons

Benvolguts amics/amigues d’e-Cristians,

Vivim sota una allau contínua de campanyes i lleis que pretenen rentar-nos el cervell i construir una nova mentalitat. La idea que aquesta és una democràcia liberal és una entelèquia, perquè una de les condicions bàsiques d’aquest sistema és que l’estat no tingui ideologia. I només cal veure les lleis promulgades, els programes escolars, les campanyes i iniciatives del govern, tant espanyol com català, com el de moltes altres comunitats, per constatar que la realitat està molt lluny d’aquella condició.

Davant d’aquesta allau, hi ha moltes coses a fer i una d’elles molt important és la de dotar-nos de criteri propi, de capacitat de pensar per un mateix. En cap cas els cristians, persones lliures, podem substituir consignes per unes altres consignes, sinó que hem de tenir la capacitat de donar raó del que creiem i afirmem. D’aquí que us convidi amb insistència a inscriure-us al “Club de Lectura” que a través del comentari d’una sèrie de textos ens ajuda a entendre el temps en el qual vivim, les causes que generen les nostres crisis i a perfilar els camins de la resposta.

El programa, que molts de vosaltres ja coneixeu, és el següent:

  1. Tras la virtud. Alasdair MacIntyre. 18/10/2022. Josep Miró i Ardèvol
  2. Los desheredados. François-Xavier Bellamy. 13/12/2022. A confirmar en septiembre
  3. Manicomio de verdades. Rémi Brague. 17/01/2023. Emili Boronat
  4. Un daño irreversible. Abigail Shrier. 28/02/2023. Jordi Soley
  5. La sociedad desvinculada. Josep Miró i Ardèvol. 28/03/2022. Josep Miró i Ardèvol
  6. El próximo Papa. George Weigel. 09/05/2023. Pablo Ginés

Podeu trobar tota la informació a: https://e-cristians.cat/ja-thas-apuntat-per-participar-en-el-club-de-lectura-de-lalternativa-cristiana/

Podeu inscriure-us a: https://www.forumlibertas.com/club-de-lectura-alternativa-cultural-cristiana-empieza-en-octubre/

Us recomano que participeu en totes les sessions, però si no és possible, escolliu i inscriviu-vos en aquelles que més us interessin. La reunió un cop al mes per tractar el llibre en qüestió serà a la vegada presencial i virtual; més facilitats impossible. La presència i la virtut de la relació de l’intercanvi més directe d’opinions i la connexió digital afavoreix la facilitat en la disponibilitat de temps i de distància. Les sessions se celebraran a la Universitat Abat Oliba (c/ Bellesguard, 30, Bcn).

És una bona forma de començar el curs i una manera de participar en la transformació de la nostra realitat.

Us desitjo que us hàgiu incorporat plenament a la normalitat de les vostres activitats i us demano que participeu al màxim en les iniciatives d’e-Cristians.

Seguim!!!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.