Presentació Corrent

Club de Lectura i presentació d’El Corrent

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Aquesta setmana vull fer especial esment de l’activitat del Club de lectura pel seu especial interès. Totes les sessions són posseïdores d’interès, però en aquesta ocasió ho remarco perquè no és habitual veure la figura de Sant John Henry Newman des de la perspectiva de la seva teologia política.

El Club de Lectura de Forum Libertas i e-Cristians programa per al pròxim dimarts 30 de gener a les 19 hores una apassionant sessió sobre un autor i sant ben conegut: el cardenal John Henry Newman, historiador i teòleg, un dels més influents dels últims segles pels seus treballs sobre paper de la consciència o de la forma com es desenvolupa la doctrina de l’Església, que són clau per orientar-nos en el nostre món. Però tot això és ben conegut. A més, té alguna cosa a ensenyar-nos en el pla polític?

La teologia política de John Henry Newman (2023) comentado por el autor, Elio Gallego, doctor en Dret, especialista en pensament jurídic i política i família, professor de Teoria i Filosofia del Dret a la Universitat San Pablo-CEU.

Presentarà la sessió Jordi Soley.

No et perdis aquesta ocasió única per accedir a aquesta nova i necessària perspectiva de San John Henry cardenal Newman.

Pots accedir a la sessió per mitjà d’aquest enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/84894202145?pwd=dkZaTDMwN0V6WGhVaTMrK0ZRVlFUQT09

ID de reunió: 848 9420 2145

Codi d’accés: 492748

També et recordo la important cita de la presentació del Corrent Social Cristià el pròxim dia 3 de febrer.

Aquest és el programa.

Et pots inscriure aquí.

Pau i bé!

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.