La gent d’e-Cristians no podem faltar a la presentació d’El Corrent del 3 de febrer

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

El 3 de febrer a les 9h. a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba, se celebrarà l’acte de presentació del Corrent Social Cristià. Una realitat generadora d’il·lusió, impulsada per la II Assemblea Cristiana que vam promoure des d’e-Cristians. Ara aquest impuls cal rematar-lo amb una bona presentació.

El programa del dia 3 és dinàmic i alhora farcit de continguts importants: testimonis, la presentació de la declaració d’El Corrent, dels seus objectius i a més unes breus ponències de luxe sobre un tema vital com són les polítiques d’ensenyament, la situació i l’alternativa en la qual ens trobem, en les que participen Josep Maria Alsina (exrector de la UAO, catedràtic de filosofia i conegut intel·lectual catòlic) i Gregorio Luri (gran expert en educació). A més tindrem ocasió de fer un cafè i compartir i intercanviar punts de vista i, d’aquesta manera, conèixer-nos més entre tots. També tindràs coneixement de les noves i vibrants iniciatives que prepara El Corrent. Per tant, deixa un espai a la teva agenda i apunta’t ara per fer-te present a l’acte.

I una cosa més, promou-lo. Difon el programa donant a conèixer el que pot ser un instrument formidable per començar a canviar la nostra realitat.

Aquesta setmana vull recomanar-te:

Pau i bé!

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.