Sociedad Desvinculada

La Sociedad Desvinculada. Versió revisada 2023

El 2014 vaig escriure sobre el que considerava que eren les causes profundes de les crisis que es multipliquen i ens fan mal si no actuem sobre les arrels que les alimentenAquesta va ser la raó del meu llibre, La Sociedad DesvinculadaLa necesidad de un nuevo comienzo, que ara es torna a publicar en una edició revisada. Una raó cardinal m’ha portat a fer-ho: el que diagnosticava aleshores es mostra ara el 2023 de manera més evident, tant que el concepte de desvinculació ha quallat com una manera de descriure el que ens passa.

La revisió no afecta el text original i sí que només l’actualització d’algunes fonts i dades. No ha calgut adequar es que vaig escriure malgrat els set anys transcorregutsQuan això passa, vol dir que el diagnòstic és sòlid i una base adequada per valorar el present i prospectar el futur.

El llibre planteja com a causa originària de les crisis vigents (econòmica, cultural, social, moral, educativa i religiosa) la degradació i ruptura dels vincles humans, i analitza el desenvolupament històric que ens ha conduït fins aquí i les seves conseqüències en forma de grans ruptures històriques, que són les creadores del conjunt de grans dificultats i malestars sota els quals vivim i que no acaben de resoldre’s. Al contrari, s’acumulen, ramifiquen i interrelacionen, fins a l’extrem d’encunyar una paraula nova: “policrisi”.

Però a més d’aquests assumptes, que ja són vitals per si mateixos, hi ha una qüestió decisiva: a on ens condueix la dinàmica de la desvinculació?

Què pot passar a la nostra societat? I això tracta el llibre, del que podem esperar i què comporta viure per primera vegada en la història en una societat desvinculada.

 

La Sociedad Desvinculada. La necesidad de un nuevo comienzo. Versión revisada 2023.

Josep Miró i Ardèvol.

Ediciones Trébedes (264 p)

 

 

La versió revisada 2023 per l’autor  de  La Sociedad Desvinculada, de Josep Miró i Ardèvol, es posarà a la venda a finals de setembre, però ja pot ser adquirit directament a través d’e-Cristians. Es tracta d’un nombre reduït d’exemplars a la vostra disposició. Preu: 15 euros (264 pàgines). Comandes:  secretària@e-cristians.net 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.