inadmissible societat democràtica

Més enllà del que és admissible en una societat democràtica. Necessitem la teva participació i ajut

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Aquí tens les raons per les quals és inadmissible en una societat democràtica la resposta de TV3, el CAC i la Comissió de Control de l’Actuació de la CCMA del Parlament de Catalunya, a l’afer del gag sobre la Verge del Rocío al programa “Està passant”, i que es pot resumir en:

  • No es pot acceptar que les instàncies públiques assumeixin “ferir a les persones que professen la fe catòlica”, com no es pot acceptar el mateix en relació amb cap comunitat o grup. I si es comet, com és el cas, cal reparar-ho.
  • És contrari al dret i a la democràcia que les institucions públiques valorin els fets, no en funció de raons objectives, sinó en funció de qui són els afectats.
  • Les institucions i entitats catalanes han de complir amb la seva pròpia normativa, i considerar tota la jurisprudència aplicable. Com no ho fan, perden tota credibilitat i legitimitat.
  • No podem acceptar un tracte discriminatori des de la televisió pública per fets equivalents. Donar un tracte diferent si fa referència a la Verge del Rocío, o si l’ofès és un partit polític o la reina Leticia.

També trobaràs aquí el que hem demanat al CAC, als grups parlamentaris del Parlament i a la Síndica de Greuges.

I tot el que portem fet aquí.

Ara necessitem el teu ajut econòmic per recuperar les despeses fetes i no quedar tan desfondats que  no puguem afrontar noves iniciatives.

També la teva col·laboració per difondre la declaració d’e-Cristians Més enllà del que és admissible en una societat democràtica: el gag de TV3 sobre la Verge del Rocío i l’actitud de les institucions.

Fes la teva contribució petita o gran AQUÍ.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.