Assemblea Cristiana

No pots faltar a la nostra pròxima cita del 4 de març. II Assemblea Cristiana

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

M’és grat invitar-te a la II Assemblea Cristiana que tindrà lloc el dissabte 4 de març al matí, de 9,30h. a 13,30h. a la Universitat Abat Oliba CEU (c/ Bellesguard, 30, Bcn), i que respon a una finalitat concreta.

Vivim en una època de crisis acumulades, que esperen una presència i una resposta cristiana integral: moral, antropològica, cultural, social i política.

Són crisis acumulades i conflictes de dimensió extraordinària  per la seva  naturalesa, religiosa, moral, antropològica, ambiental,  social, política i institucional. Són crisis que fan viure entre el temor i la incertesa, entre la frustració i la indignació.

Però no té per què ser així. Cal estar oberts a l’esperança i a la confiança i assumir que, una vegada més, la part més decisiva de la resposta està a les nostres mans, junt amb totes les persones de bona voluntat.

Cal una resposta des de la perspectiva cristiana i en un doble pla complementari:

El de la fe en Jesucrist i el seu seguiment, i la voluntat de viure la vida d’acord amb les seves ensenyances.

I el de la resposta en l’ordre secular, perquè des del cristianisme entès com a concepció cultural i moral, sorgeixen les millors iniciatives per afrontar i superar tantes crisis sense solució, que s’acumulen perquè la cultura dominant i els seus poders polítics i econòmics, són alhora la seva causa i, per tant, difícilment d’ells en pot sorgir un bon resultat.

Avui la concepció cristiana és contracultural, està als marges, és dissident, com ho assenyalen, no solament les concepcions i pràctiques que imperen, sinó les nostres pròpies experiències personals. La resposta necessària consisteix a transformar aquesta contracultura en alternativa.

Aquesta és la gran reflexió col·lectiva a dur a terme, i que la II Assemblea, després de l’experiència de la primera, persegueix encarrilar. Vine a fer-ne un tast!

Un matí de dissabte, farcit de presentacions d’iniciatives, unes noves, altres -malgrat la seva novetat- ja reeixides, de col·loquis, i diàlegs, útils per conèixer-nos més entre tots plegats, i que obre la porta a la possibilitat de participar, personalment o com a grup, en allò que encara és més important, que ve després de l’Assemblea: el camí per a la construcció de l’alternativa.

Confirma la teva assistència escribint a secretaria@e-cristians.net o trucant al 93.206.08.83.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.