Torna “La sociedad desvinculada”

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

En el marc del Club de Lectura, la sessió del dimarts 28 de març a les 19h. estarà dedicada al llibre La sociedad desvinculada que vaig escriure el 2014. Jo mateix seré el ponent d’aquesta sessió. L’interès de tractar-lo és que, donat que és evident que la validesa del diagnòstic que conté és més evident avui que quan el vaig publicar, estic preparant una reedició. La causa dels problemes que patim, que es multipliquen i que troben un marc d’interpretació en “La sociedad desvinculada” demostren la seva vigència malgrat els anys que han passat, i precisament per aquesta raó acredita la solidesa del citat diagnòstic, de tal manera que la revisió de la nova edició no modifica ni una sola coma el text, sinó que el que fa és actualitzar aquelles dades en les quals és necessari situar les últimes referències i també afegir-hi una introducció que posi en relleu un fet del qual no n’era conscient quan vaig escriure el llibre, que és la clara relació del diagnòstic que practico amb la interpretació d’Alasdair McIntyre a “Tras la virtud”. En aquest sentit, el llibre és deutor d’aquesta concepció macinteriana, com ho és també de l’anàlisi històrica de l’evolució de les idees a occident que fa Charles Taylor a “Fuentes del yo: la construcción de la identidad moderna”. En aquesta ocasió, la sessió del Club de Lectura anirà dirigida a oferir el que és l’arquitectura interna de l’obra, els seus principals pivots, el marc de referència que construeixen i com aquests permeten una bona interpretació de les causes dels greus problemes que pateix la nostra societat. Si tens interès pel que significa “La sociedad desvinculada”, seràs benvingut/da el dia 28 a les 19h. al Club de Lectura. Aquí tens l’enllaç de Zoom per poder-hi participar:

https://us02web.zoom.us/j/6304386212?pwd=QUtSaDd4RTUzOUNrTzg4am9XbFdYZz09 ID de reunió: 630 438 6212
Codi d’accés: 592345

Vull recordar-te que ja està disponible al canal de Youtube d’e-Cristians el vídeo de la meva intervenció a la II Assemblea Cristiana del 4 de març, així com el de les altres intervencions.

I per acabar, recomanar-te la interessantíssima conferència titulada L’eutanàsia, una mort digna?, a càrrec de Mn. Xavier Sobrevia, emmarcada dins del cicle de conferències “Apostant per la vida” de la Basílica de la Mercè.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.