Assemblea Ordinària

Us convoquem amb joia a l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians

El pròxim 16 de desembre a les 9:45h. celebrarem l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians que finalitzarà aproximadament a les 13:30h. que tindrà lloc a la nostra seu a la Parròquia del Pilar (c/ Casanova, 175, Barcelona).

No pots faltar a aquesta trobada presencial que permet conèixer-nos i reconèixer-nos entre nosaltres mateixos.

L’Assemblea Ordinària tindrà, a més, una especial importància perquè tractarem dels grans objectius per l’any que ve que tenen temes destacats sobre els quals hem de dialogar i, en el seu cas, acordar. Es tracta de tres fets molt importants: un, és el del Corrent Social Cristià. El segon, la preparació i convocatòria del I Congrés de Cultura Cristiana. I el tercer, el del reconeixement en termes actuals de la figura de Sant Josep.

A més, hi haurà les preceptives eleccions per a la Presidència, el Secretariat General i la Comissió Executiva. Hi haurà també el preceptiu rendiment de comptes, tant econòmic com de les activitats fetes, i la presentació del pressupost per l’any que ve.

Tot plegat, temes molt importants per al present i futur d’e-Cristians que augura per a l’any que ve canvis potencials molt substancials, i que necessàriament han de comptar amb el teu punt de vista i participació.

Per això, et prego que ja des d’ara t’inscriguis per participar en l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians a secretaria@e-cristians.net.

Rep una cordial salutació,

Josep Miró i Ardèvol

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.