pau manifestació

‘Catalunya per la pau’. Crida per a la manifestació del 25 de febrer

La Comunitat de Sant’Egidio, juntament amb diverses ONG i associacions (Plataforma aturem la guerra, Federacions d’ONG per la Pau, Fundipau, Open Arms…) i sindicats (CCOO, UGT…),… estan preparant una gran manifestació pel dissabte 25 de febrer, agrupats al voltant de la crida: “CATALUNYA PER LA PAU”.

Els punts centrals de la crida són: ” Solidaritat amb el poble ucraïnès i amb les víctimes de totes les guerres. Demanem un alto-el-foc, el retorn a la taula de negociació i la prohibició de totes les armes nuclears” (veure la crida adjunta).

Volem manifestar-nos junts el dia 25 de febrer per aturar aquesta terrible guerra i demanar una negociació de pau. Difoneu la crida, adheriu-vos-hi (vegeu a sota) i treballeu per la difusió i la participació en la manifestació.

PER LES VÍCTIMES I EL POBLE UCRAÏNÈS: ALTO AL FOC IMMEDIAT, SOLUCIÓ PACÍFICA AL CONFLICTE I PROHIBICIÓ DE TOTES LES ARMES NUCLEARS!

Adhesions a la crida/manifest i a la manifestació del dissabte 25 de febrer fer-la arribar a l’adreça: catalunyaperlapau@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.