Club Lectura

Club de Lectura: «Que todos sean uno en Cristo». Edward Feser. 15 d’abril

El dilluns 15 d’abril del 2024, a les 19 hores (hora catalana) per Zoom tindrà lloc la quarta sessió d’aquesta temporada del Club de Lectura, organitzat per e-Cristians i ForumLibertas. En aquesta ocasió, Jorge Soley ens parlarà del llibre Que todos sean uno en Cristo, d’Edward Feser.

La Teoria Crítica de la Raça és una de les branques més perilloses de l’entramat woke. Tot és racisme i posar aquesta afirmació en dubte, també.

La Teoria Crítica de la Raça no arribaria a Espanya, ens deien fa poc…, i no obstant ja la tenim aquí. Des dels debats televisius parlant de racisme estructural fins al ministre de Cultura i la seva obsessió “descolonitzadora”, aquesta ideologia que tant ha calat als Estats Units també ha arribat aquí. Igual que el seu colofó tòpic: l’Església catòlica ha estat còmplice.

Però què ensenya exactament l’Església catòlica sobre el racisme? En què consisteix la Teoria Crítica de la Raça, que alguns presenten com a sinònim d’antiracisme?

A Que todos sean uno en Cristo, Edward Feser explica la indiscutible i coherent condemna del racisme per part de l’Església, profundament arrelada en segles d’ensenyament pontifícia i teologia escolàstica.

Feser, analitza també, amb claredat i rigor, la Teoria Crítica de la Raça, traient a la llum totes les seves fal·làcies i demostrant que és una forma nova i insidiosa de racisme incompatible amb l’ensenyament de l’Església.

Que todos sean uno en Cristo és un llibre clau per no caure en el parany de l’última moda ideològica.

  • Dia: Dilluns, 15 d’abril de 2024
  • Hora: 19h.

Pots accedir a la sessió mitjançant aquest enllaç Zoom: https://us02web.zoom.us/j/6304386212?pwd=QUtSaDd4RTUzOUNrTzg4am9XbFdYZz09

ID de reunió: 630 438 6212

Codi d’accés: 592345

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.