e-Cristians

Contribueix a que e-Cristians mantingui una acció continuada a la vida pública

Com ja saps, e-Cristians manté una acció continuada i important a la vida pública. És la veu, la proposta i també la crítica de l’acció dels laics sobre els àmbits institucionals i polítics, conduïda per l’aplicació de la doctrina social de l’Església. Una acció que a més cerca la participació i protagonisme d’altres grups i associacions perquè entén que aquesta presència no s’ha de fonamentar en el protagonisme propi, sinó en l’acció conjunta.

Aquí pots llegir un resum de la història d’e-Cristians, exposada per la via de mostrar les principals activitats dutes a terme, curs a curs, al llarg de dues dècades. És una forma senzilla i succinta de donar a conèixer quina ha estat la nostra visió i, sobretot, missió i quins valors hem promogut i defensat.

Què i qui hauria abordat moltes d’aquestes qüestions si e-Cristians no existís?

És per això que el creixement d’e-Cristians és decisiu per a una progressiva transformació de la realitat moral, cultural i política.

Tu pots contribuir decisivament a aquest creixement, duent a terme allò que va caracteritzar i donar èxit al cristianisme des del seu origen marginal a un racó de Judea, fins a arribar a ser majoria a l’imperi romà. Es tracta senzillament i en l’actual circumstància.

  • La millor ajuda és que, si encara no ho ets, et facis soci d’e-Cristians.
  • També pots ajudar-nos econòmicament fent una aportació:
    – A través de la nostra web
    – O al nostre compte corrent (IBAN): ES05 0182 1797 3902 0153 7576.
  • I si ja ets socis, aconsegueix que 2 persones del teu entorn es facin sòcies. Membres de la teva família, més propera o llunyana, amics, companys de feina o d’oci, persones que tu coneixes i amb les quals tu tens relació. De totes, 2 amb certesa poden fer-se sòcies, només cal que els hi plantegis, els expliquis. I per a aquesta feina, la història de què hem fet i estem fent i els resultats de la II Assemblea poden ser-te de gran ajuda. La millor resposta al que està passant és tan concreta com aquesta.

    Ara ja saps què fem. Si ho comparteixes, ajuda’ns.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.