Des de l’1 de març Ràdio Estel emetrà, diàriament, un capítol del llibre 365 dies amb Maria, de l’Editorial Claret

El dia 1 de març Ràdio Estel començarà a emetre, diàriament, els diferents capítols del llibre 365 dies amb Maria, de l’autor Àngel Rodríguez. Ell mateix serà la veu d’aquestes locucions, que permetran estar cada dia en contacte amb les advocacions de la Mare de Déu que es veneren a les diòcesis amb seu a Catalunya. Es podran escoltar cada dia a les 6.00h del matí i a les 3.00h de la tarda de la veu del seu autor, Àngel Rodríguez.

L’Àngel Rodríguez, també autor del llibre de l’Editorial Claret Maria. Trenta-un santuaris, és doctor en Periodisme i Ciències de la Comunicació i llicenciat en Ciències Religioses. Els seus àmbits d’investigació són el periodisme local, la comunicació religiosa, l’etnografia i les tradicions populars.

El llibre 365 dies amb Maria inclou una part de les comarques del nord de Castelló de la Plana i el Principat d’Andorra, així com alguns santuaris que tenen molta devoció a la Catalunya Nord. En el llibre s’hi explica la història, la descripció de la imatge de cada Mare de Déu, els seus atributs i curiositats, i també hi trobarem un petit fragment dels goigs de l’advocació conservant l’ortografia en què varen ser escrits. També hi trobarem cites marianes, refranys i dites populars relacionats amb la Mare de Déu.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.