Els “Peus Preciosos” fan història

Van néixer per reivindicar el dret a la vida del no nascut. Van veure la llum amb gran dosi de realisme, amb una mesura d’escassos mil·límetres, però el temps passa per a tots, i ells, malgrat la seva petitesa, també es fan grans. Parlem dels “Peus Preciosos”, un pin patentat per Provida de Mairena del Alcor, representant a mida natural els peuets d’un nen no nascut de 10 setmanes, un emblema reivindicatiu que ara compleix 10 anys, i la patent s’ha renovat per altres 10 anys més, fins al 2030.

“Els Peus Preciosos” són el símbol internacional dels drets de l’infant per néixer, i el seu objectiu és lluitar contra l’avortament i salvar vides. En aquests 10 anys Provida Mairena ha distribuït ja més de mig milió de pins per tot el món, i han col·laborat amb la causa científics, cantants, esportistes, periodistes … que han lluït aquests peuets reivindicatius, que al seu torn han ajudat a que moltes mares hagin desestimat la possibilitat d’avortar després de conèixer la seva història.

Els beneficis d’aquest pin han anat a parar a la solidaritat per a mares sense recursos. Així, Provida Mairena ha pogut ajudar a més de 2.600 mares i 4.600 nens menors de tres anys i un total de gairebé 13.000 familiars, adquirint més de 20.500 paquets de bolquers, 16.000 pots de llet maternitzada, més de 75.000 litres de llet sencera o semidesnatada , 10.000 paquets de cereals, 15.000 potets, etc … a més d’abonar residències per a algunes mares embarassades amb circumstàncies especials i donar beques d’estudi, assistencials i especials a 95 mares.

En aquests deu anys d’existència, la venda d’aquests “Peus Preciosos”, que es distribueixen en un cartronet explicatiu de 5 × 5 cm, també ha permès realitzar la campanya “Taxis a favor de la vida”, una iniciativa amb la qual, durant 9 mesos, 40 taxis van recórrer els carrers de Sevilla amb la publicitat “Avortament No, la seva vida és la teva vida”.

Per adquirir els “Peus Preciosos” i seguir col·laborant amb aquesta causa, que ha salvat les vides de milers de no nascuts, poden posar-se en contacte amb l’associació a través dels següents mitjans: telėfs. 95 594 27 97 i 691 229 634, correu electrònic provida@providamairena.es, o al web www.providamairena.es.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.