Els “Peus Preciosos” fan història

Van néixer per reivindicar el dret a la vida del no nascut. Van veure la llum amb gran dosi de realisme, amb una mesura d’escassos mil·límetres, però el temps passa per a tots, i ells, malgrat la seva petitesa, també es fan grans. Parlem dels “Peus Preciosos”, un pin patentat per Provida de Mairena del Alcor, representant a mida natural els peuets d’un nen no nascut de 10 setmanes, un emblema reivindicatiu que ara compleix 10 anys, i la patent s’ha renovat per altres 10 anys més, fins al 2030.

“Els Peus Preciosos” són el símbol internacional dels drets de l’infant per néixer, i el seu objectiu és lluitar contra l’avortament i salvar vides. En aquests 10 anys Provida Mairena ha distribuït ja més de mig milió de pins per tot el món, i han col·laborat amb la causa científics, cantants, esportistes, periodistes … que han lluït aquests peuets reivindicatius, que al seu torn han ajudat a que moltes mares hagin desestimat la possibilitat d’avortar després de conèixer la seva història.

Els beneficis d’aquest pin han anat a parar a la solidaritat per a mares sense recursos. Així, Provida Mairena ha pogut ajudar a més de 2.600 mares i 4.600 nens menors de tres anys i un total de gairebé 13.000 familiars, adquirint més de 20.500 paquets de bolquers, 16.000 pots de llet maternitzada, més de 75.000 litres de llet sencera o semidesnatada , 10.000 paquets de cereals, 15.000 potets, etc … a més d’abonar residències per a algunes mares embarassades amb circumstàncies especials i donar beques d’estudi, assistencials i especials a 95 mares.

En aquests deu anys d’existència, la venda d’aquests “Peus Preciosos”, que es distribueixen en un cartronet explicatiu de 5 × 5 cm, també ha permès realitzar la campanya “Taxis a favor de la vida”, una iniciativa amb la qual, durant 9 mesos, 40 taxis van recórrer els carrers de Sevilla amb la publicitat “Avortament No, la seva vida és la teva vida”.

Per adquirir els “Peus Preciosos” i seguir col·laborant amb aquesta causa, que ha salvat les vides de milers de no nascuts, poden posar-se en contacte amb l’associació a través dels següents mitjans: telėfs. 95 594 27 97 i 691 229 634, correu electrònic provida@providamairena.es, o al web www.providamairena.es.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú