Entrevista a Josep Miró i Ardèvol a la revista Cresol de la Unió Apostòlica de València

Josep Miró i Ardèvol

Respostes que poden ser útils:

Política
– Vostè que és enginyer agrícola, al llarg de la seva vida ha ocupat diferents càrrecs polítics. Se sent més polític que no pas directiu d’empresa?

Vaig fer política com a compromís amb el meu país des dels 18 anys mentre estudiava i després quan treballava. He estat polític a plena dedicació des del 1981 fins al 1990, quan vaig ser diputat al Parlament de Catalunya i conseller de la Generalitat de Catalunya. Després d’haver-ho deixat, vaig tornar per raons d’amistat uns anys més tard, a finals de segle, com a portaveu de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, fins que amb la constitució d’e-Cristians vaig decidir dedicar-hi tot el temps lliure. He viscut, doncs, bàsicament la major part de la meva vida com a professional i com a directiu d’empresa ia la fase final també a la Universitat. Llegir més.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.