Eugeni Gay participarà en la sessió Zoom «Informe a la majoria» sobre l’Església com a boc expiatori de la pederàstia

El vicepresident emèrit del Tribunal Constitucional, Eugeni Gay, participarà en la presentació d’e-Cristians de l’“Informe a la majoria” a través de la trobada virtual titulada “És just i legal que el Congrés encarregui al Defensor del Poble indagar sobre el delicte de pederàstia limitat només als catòlics?”.

La trobada tindrà lloc dimarts, 3 de maig, a les 19h., i estan convidades totes aquelles persones que volen aprofundir sobre el tema objectivament, fora de la tendència mediàtica capciosa i limitada, que pretén assenyalar l’Església com a principal protagonista d’aquest trist fenomen, que està molt enquistat a tots els espais socials. Els interessats es poden inscriure en aquesta trobada virtual fent click aquí.

Eugeni Gay intervindrà abans de la presentació de l’Informe a la majoria, que presentarà el president d’e-Cristians, Josep Miró i Ardèvol.

L’associació e-Cristians ha convocat aquesta trobada virtual per informar a fons tots els que estiguin interessats sobre un fet «escandalós», la conformació de la comissió del Defensor del Pueblo per investigar la pederàstia limitada exclusivament a les persones vinculades a l’Església catòlica i no a la resta d’institucions en què, en realitat, impacta de manera global aquesta pandèmia mundial, tal com afirmava l’informe Meter 2021.

Tot i això, Cristians a Democràcia informava que Navarra és la primera autonomia que ha desenvolupat la línia marcada pel Govern bicèfal de PSOE i Podem diferenciant les categories entre les víctimes d’abusos sexuals: les pertanyents a abusos realitzats sota la institució de la Església catòlica per part del clergat, i la resta.

«Així, una persona de la qual hagi abusat un familiar o un professor no religiós i el delicte del qual hagi prescrit, no tindrà cap dret, davant de les víctimes d’abusos de comeses per persones pertanyents a Institucions de l’Església Catòlica d’Espanya, que sí gaudiran d’aquest nou dret, així com d’altres que estan per fabricar», explica Cristianos a Democràcia.

Aquestes i altres qüestions s’abordaran a la trobada virtual «Informe a la majoria» dimarts, 3 de maig, a les 19h., si estàs interessat inscriu-te al següent formulari:

    Print Friendly, PDF & Email

    Entrades relacionades

    No s'ha trobat cap resultat.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.