Guies i Scouts d’Europa a Catalunya organitza la 7a edició de la Ruta Catalana al Monestir de Poblet

L’associació de lleure de Guies i Scouts d’Europa a Catalunya prepara un any més la seva tradicional ruta catalana al Monestir de Poblet, que ja arriba a la seva vuitena edició. Es tracta d’una activitat dirigida a joves de 17 anys o més que busca aprofundir en l’espiritualitat cristiana a través del mètode scout i el contacte amb la natura.

La peregrinació d’enguany tindrà lloc del divendres 22 al dilluns 25 de març, coincidint amb la festivitat de Diumenge de Rams, fet que permetrà als participants d’una manera adient per a la Setmana Santa. Durant quatre dies, scouts, guies i tots els joves que els vulguin acompanyar viuran per equips els elements propis de la ruta escolta: l’oració, el servei al proïsme, la contemplació, les vetllades i per suposat, la ruta, què és l’element principal de les activitats del moviment de Guies i Scouts d’Europa per a l’edat.

Al llarg de la ruta, s’aprofundirà en el lema triat per l’associació durant aquest curs: “Caminar, créixer, confiar”. Es farà a través del caminar de la ruta, però també amb xerrades formatives dels consiliaris religiosos i caps, a més d’un seguit de lectures diàries i reflexions que es facilitaran als participants a través del quadern de ruta.

Els interessats en participar a la ruta poden enviar un correu electrònic a comunicacio@escoltisme.eu, des d’on es facilitarà tota la informació per a inscriure’s a l’esdeveniment. El cost de la participació és de 15€, preu que inclou l’allotjament al Monestir de Poblet l’últim dia. El menjar i el transport, gestionat per cada equip, no entra dins aquest preu. A més, aquells qui ho desitgin podran visitar el Monestir dilluns al matí per un preu de 8 euros. Les inscripcions estaran disponibles fins divendres 15 de març.

Sobre l’organització

Guies i Scouts d’Europa és un moviment d’escoltisme catòlic present a 24 països que busca el creixement integral d’infants i joves a través del mètode scout i la formació cristiana. El moviment, també conegut com a Federació d’Escoltisme Europeu (UIGSE-FSE), està reconegut com una associació internacional de fidels de dret pontifici per la Santa Seu.

A Catalunya, Guies i Scouts d’Europa té presència activa a Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Igualada, Manresa i Sant Celoni. Ho fa a través d’agrupaments instaurats a parròquies que posen a disposició de famílies i joves l’escoltisme inspirat en el mètode de Robert Baden Powell i Mossèn Antoni Batlle.

Per a més informació sobre l’entitat i l’esdeveniment podeu visitar la pàgina web www.scoutseuropa.cat o enviar un correu electrònic a comunicació@escoltisme.eu.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.