I Assemblea virtual de ForumLibertas: contribuint a l’alternativa cultural cristiana

  • Això és una crida per participar en la I Assemblea de ForumLibertas
  • És una invitació per formar part de la transformació de ForumLibertas en un instrument eficaç al servei de la construcció de l’Alternativa Cultural Cristiana (ACC)
  • Dia: Dimarts, 13 de juliol. Hora: 19h. d’Espanya. Inscriu-te AQUÍ.

La guerra cultural i l’estat policial rosa

Som víctimes d’una guerra cultural que té com a fi de construir una cultura i una civilització totalment oposada al que pot ser concebut no ja des de la fe, sinó només des d’una cultura de matriu cristiana. Es tracta de la substitució del nostre estat de dret, per un altre de lleis, on els drets són asimètrics, en funció de si es tracta de seguir la doctrina hegemònica que tenen com a principal fonament de la perspectiva de gènere, en les seves formulacions polítiques de feminisme o identitats de gènere, o dels que s’oposen a ella, que són reprimits, penalitzats, castigats. Es tracta de la construcció d’un estat policial rosa, per utilitzar la mateixa expressió que empra Ross Douthat en el seu llibre La Societat Decadent, “un estat policial amb característiques liberals”. Es necessita una alternativa cultural cristiana.

És una guerra que es dóna a tot Occident amb diferències locals, sobretot a Europa, on llevat de casos concrets s’imposa en els diversos estats, i ara ja, de forma clara, des de la pròpia Comissió i Consell d’Europa. Ha trobat una forta resistència als Estats Units, i es propaga en gran mesura a Amèrica Llatina a partir dels recursos econòmics nord-americà i la mimesi de la política espanyola.

Espanya posseeix importància estratègica, perquè reforça l’estat policial rosa entre els països de sud, allà on no ha arribat encara la plena hegemonia i alhora, exporta projectes polítics cap a Amèrica Llatina, aprofitant la comunitat de llengua i cultura.

Les fitxes del dòmino cauen cada vegada amb més rapidesa

El que fa pocs anys hauria semblat insòlit avui les lleis ho imposen, el canvi legal de sexe només per una simple declaració subjectiva, i a partir dels 14 anys sense consentiment dels pares, l’avortament declarat dret humà universal, i l’objecció de consciència proscrita, per apuntar només el que ha succeït en les últimes setmanes a Espanya i Europa.

Es emprèn la conquesta de Mart, i alhora es declara que la molt vella solució veterinària de matar l’animal perquè no pateixi, l’eutanàsia, és el màxim que l’estat pot oferir-nos davant el patiment humà.

Cal construir l’alternativa cultural cristiana

L’alternativa a tot això i per a un món millor existeix, ho sabem. És concreta, sorgeix de la concepció cristiana, però la nostra dispersió, la incapacitat per actuar conjuntament, per forjar grans iniciatives, ens impedeix convertir-la en realitat, és l’alternativa cultural cristiana. Però no podem esperar més. Volem convertir ForumLibertas en una aportació decisiva per a la construcció de l’alternativa.

ForumLibertas per la seva posició a Espanya, a cavall entre Europa i Llatinoamèrica, per les seus 17 anys de presència, que li atorguen credibilitat i constituir una referència creïble, pel capital cultural acumulat i la seva presència a les xarxes, és un gran punt de suport sobre el qual aixecar la palanca.

Volem construir un projecte més potent, més ampli, més fort, que només és possible amb la vostra participació. Et convidem a participar en la I Assemblea de ForumLibertas per tractar sobre aquesta iniciativa del pròxim 13 de juliol. Inscriu-te ja per rebre l’enllaç i les següents notes informatives que preparen l’Assemblea, AQUÍ.

Diferents zones horàries en relació amb les 19h. d’Espanya

Alguns països: Mèxic 12h., Xile 14h., Argentina 15h.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.