II Assemblea virtual de ForumLibertas: participa en la construcció de l’alternativa cultural cristiana

Després de l’èxit de la I Assemblea de ForumLibertas com a eina per construir l’alternativa cultural cristiana, el diari digital ha convocat la II Assemblea virtual de ForumLibertas. Tots els que ho desitgin poden inscriure’s aquí.

ForumLibertas vol contribuir, juntament amb els seus lectors, a continuar creixent com a plataforma digital al servei de la construcció a Espanya i Hispanoamèrica de l’Alternativa Cultural Cristiana.

La trobada virtual tindrà lloc el pròxim dilluns, 31 de gener a les 19h. (hora espanyola), per finalitzar com a màxim a les 21h.

Els temes a tractar en aquesta segona edició seran cinc. Primerament es farà una anàlisi de la situació des del punt de vista de la construcció de l’alternativa cultural, «amb una atenció especial a la legislació aprovada, o en tràmit, frontalment contrària a la concepció cristiana», segons apunta Josep Miró i Ardèvol, editor de ForumLibertas i president d’e-Cristians.

Un segon punt a tractar serà la novetat de la constitució de NEOS com a resposta cultural específica, i la iniciativa de trobada europea. Seguirà un tercer tema: la reflexió necessària sobre la realització d’un esdeveniment virtual d’àmbit hispanoamericà.

A la recta final de la trobada, en un segon bloc, s’abordaran qüestions d’ordre pràctic, centrat en la construcció de la comunitat de Forum Libertas Alternativa Cultural Cristiana: novetats (nou perfil d’enquesta, còmic, col·laboracions de continguts, de xarxes i difusió en general, de subscriptors de suport i la participació en tots aquests temes a través del Grup de Treball).

Com a tancament, s’abordaran dos assumptes més: les Iniciatives Legislatives Populars, i n’hi ha dues de concretes sobre la taula, i el diagnòstic i agenda pública de legislació i de polítiques públiques per a Espanya, alhora que obrimem capítol en relació amb iniciatives semblants a països hispanoamericans.

Un espai de reflexió en valors i utilitat pública per construir la necessària alternativa cultural cristiana.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.