Jornada sobre natalitat i polítiques d’ajuda a la família

El pròxim dia 14 de novembre, dilluns, a la Universitat Abat Oliba CEU (Bellesguard 30, Barcelona) se celebrarà la Jornada sobre “Natalidad y Políticas de Ayuda a la Familia” organitzada per l’Instituto CEU de la Familia i la Plataforma per la Família .

En aquestes sessions s’abordarà la situació de la natalitat a Catalunya, Espanya i Europa, un assumpte especialment important i greu tant a nivell social com de les famílies. Com es pot veure al programa, els ponents són persones molt destacades i expertes en el tema, com Josep Miró i Ardèvol, Daniel Arasa, Carmen Rodríguez de la Cigonya, Alejandro Macarrón, entre d’altres.

En aquesta Jornada no es pretén només plantejar el problema de l’hivern demogràfic i les dificultats de tota mena que planteja, sinó, sobretot, aportar propostes concretes que contribueixin a fer un tomb a la situació. Per exemple, s’abordarà allò que es pot fer des de l’àmbit municipal perquè les poblacions siguin family friendly, amb la perspectiva de les eleccions municipals del proper mes de maig a Espanya. Per fer-ho, es compta amb la participació d’experts que aportaran les seves experiències i s’ha convidat tots els candidats a l’alcaldia de Barcelona perquè exposin les seves propostes. Així mateix, les sessions estan coordinades amb diversos congressos sobre els “Estados Generales de la Natalidad” a diversos països d’Europa.

En el curs de les sessions es farà també entrega dels premis Nacional i Internacional Lluitadors per la Família.

L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s a través del correu electrònic: jornadafamilia@uao.es.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.